Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Filarmonica Oltenia Craiova prezinta SEARA DE MUZICA DE CAMERA la Muzeul de Arta – Holul de Onoare

Filarmonica Oltenia Craiova prezinta SEARA DE MUZICA DE CAMERA la Muzeul de Arta – Holul de Onoare

Share ..

Filarmonica Oltenia Craiova prezinta JOI, 9  NOIEMBRIE  2017, ORA  19:00

la  Muzeul de Artă – Holul de Onoare  SEARA DE MUZICA DE CAMERA

Își dau concursul

CRISTIAN  AVRAM fagot

LUCIAN  SUCHICI pian

În program:

Ludwig van Beethoven (1770-1827): Sonata nr. 17 în Re minor, op. 31,

  1. 2, „Furtuna” (pian solo)                      (aprox. 25′)

– Largo – Allegro

– Adagio (Si bemol major)

– Allegretto

Benedetto Marcello (1686-1739): Trei sonate pentru fagot și pian, op. 2                      

                                  (transcripții violoncel)                                 

Sonata nr. 4 în Sol minor                                         (aprox. 10′)

Allegro – Largo – Allegro

Sonata nr. 5 în Do major                               (aprox. 7′)

Allegro – Largo – Allegro

Sonata nr. 6 în Sol major                 (aprox. 10′)

Allegro – Grave – Allegro

CRISTIAN  AVRAM

Născut la Arad, fagotistul Cristian Avram şi-a început studiile muzicale la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi” din  oraşul natal, la clasa profesorului  Gavril Lazoc, urmând, apoi, studiile de licenţă şi masterat din cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, la clasa conf. univ. dr. Béla Barabás și asist. univ. drd. Rareș Sângeorzean. De-a lungul carierei sale muzicale, a avut apariții scenice în țară și în străinătate, colaborând cu diverse orchestre precum cele ale filarmonicilor din Arad, Târgu Mureș, Opera Română Cluj-Napoca, Young Famous Orchestra și Isny Opernfestival Orchestra din Germania. De asemenea, a susţinut concerte în calitate de solist alături de Filarmonica de Stat „Transilvania” şi orchestra „Antonin  Ciolan”.

Din 2014 și până în prezent, este membru al Filarmonicii de Stat „Transilvania”, iar din 2016, și al Orchestrei Creștine Consonantis. Cristian Avram se mândrește cu un palmares de premii, dintre care amintim Premiul I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală în 2010 și cu participări la cursuri de măiestrie, având oportunitatea de a lucra cu maeștri precum György Lakatos, Eckart Hubner sau Akio Koyama.

LUCIAN  SUCHICI

Lucian Suchici s-a născut la Târgu Jiu, în data de 4 august 1993. Din copilărie, s-a dedicat studiului muzicii. În cadrul Liceului de Artă „Constantin Brăiloiu”, învață pianul cu prof. Mihaela Popescu. Începând din clasa a IV-a, se transferă la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, fiind îndrumat, până la absolvire, de prof. Mariana Ilie. Și-a continuat studiile la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu profesorul și pianistul Csíky Boldizsár. Ca student, a participat la diferite concursuri, obținând Premiul II la Concursul „Craiova-Piano” și la Concursul de game și studii de la Craiova și Premiul special la Concursul „Chopin” de la Bacău. În cadrul unor cursuri de măiestrie pianistică a beneficiat de îndrumarea reputaților profesori Walter Krafft (Germania), Viniciu Moroianu, Daniel Goiți, Remus Manoleanu, Constantin Sandu.

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Filarmonica Oltenia Craiova prezinta Recital Brahms la Muzeul de Arta – Holul de Onoare

Filarmonica Oltenia Craiova prezinta azi la ORA  19:00 la Muzeul de Arta – Holul de Onoare   Recital Brahms :  INTEGRALA  SONATELOR  PENTRU...

Închide