Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Filarmonica Oltenia din Craiova, pe scena Palatului Culturii Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin

Filarmonica Oltenia din Craiova, pe scena Palatului Culturii Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin

Filarmonica “Oltenia” Craiova, prin Orchestra Simfonica a susținut, seara trecută, un concert vocal-simfonic pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin cu ocazia Zilei Palatului.

Manifestarea culturală a marcat împlinirea a 93 de ani de la înființarea Palatului Culturii „Teodor Costescu”. Joi seara, Filamonica „Oltenia” din Craiova a încheiat evenimentul, desfășurat pe parcursul a două zile de manifestări culturale, cu un concert de gală, dirijor – Alexandru Iosub, solistă – Alexandra Coman.

„Mă bucur că Filarmonica “Oltenia” din Craiova a fost invitată pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin pentru a marca împlinirea a 93 de ani de la înființarea palatului. Concertul de gală a încheiat cele două zile de manifestări culturale și a fost unul excepțional”, a declarat managerul Filarmonicii “Oltenia” din Craiova, Gabriel Zamfir, prezent la spectacol.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Se inchide circulatia rutiera pe anumite strazi din Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunță cetățenii că în zilele de 25 noiembrie, 02 decembrie, 08 decembrie, 09 decembrie, 15 decembrie, 16...

Închide