Filarmonica Oltenia: THE MONO JACKS SIMFONIC, concert SOLD OUT la Craiova

0
161

După succesul de la Sala Palatului, THE MONO JACKS au plecat într-un turneu SIMFONIC în țară. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, THE MONO JACKS ajung la Craiova, la Filarmonica OLTENIA și vă dau întâlnire, de la ora 19:00, la un concert SOLD OUT cu totul altfel, sub bagheta carismaticului dirijor REMUS GRAMA.

THE MONO JACKS – o poveste autentică
Un nume de referință pentru scena de rock alternativ din România, trupa fondată de Doru Trăscău, în 2008, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani, până să se regrupeze în 2017. În formula actuală – Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe) – trupa a intrat și a rămas în conștiința ascultătorilor de alternative cu albume precum “Ușor Distorsionat”, “Gloria” și cel mai recent, “Norul Nouă”, lansat în mai 2023 cu primul concert The Mono Jacks la Sala Palatului.
Fără ambalaje exagerate, The Mono Jacks sunt o poveste despre muzică, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc.

REMUS GRAMA – dirijorul care sparge bariera dintre public și scenă
Începând cu anul 2018, Remus Grama este dirijorul permanent al Bohemian Symphonic Orchestra, alături de care a realizat proiecte precum spectacolul Vița-de-Vie „În Corzi” din Festivalul AWAKE (ediția 2018), sau Bohemian Symphony din ediția 2019 a aceluiași festival. De asemenea, este dirijorul permanent al Rock Classic Chamber Orchestra din München – Germania.
Violonist în orchestra Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș și membru fondator al Bohemia String Quartet, Remus Grama este cunoscut publicului târgumureșean și din evoluțiile sale ca dirijor în concertele Filarmonicii transilvănene. Este absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca la clasa de vioară a profesorului universitar doctor Valeriu Maior. Vocația dirijorală a devenit evidentă în ultimii ani, remarcându-se în concertele Filarmonicii începând cu anul 2011.

Va fi o seară memorabilă în care rock-ul simfonic, interpretat de trupa THE MONO JACKS și orchestra FILARMONICII OLTENIA, va încânta deopotrivă iubitorii ambelor genuri muzicale, abil împletite de dirijorul REMUS GRAMA care cucerește de fiecare dată publicul cu umorul și talentul său artistic.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.