Final de vacanta pentru CSO Filiasi!

0
262

Gata cu vacanţa, pentru jucătorii echipei CSO Filiaşi. Maine incepand cu ora 10:30 se reunesc la stadionul Orasenesc din Filiasi .
CSO Filiasi a fost aproape de promovare in sezonul trecut dar nu au reusit sa treaca de Corona Brasov care a promovat in liga secunda.
CSO Filiasi continua cu Mario Gaman si in acest sezon .

“Impreuna cu Bobby(Iulian Staicu) si cu staful meu,dupa discutiile cu domnul primar si cu domnul presedinte,am decis de comun acord sa mergem pe continuitate. Ne-am dorit acest lucru cu totii si speram ca pe viitor sa facem lucrurile mai bune decat anul trecut sau sa indreptam lucrurile mai putine bune si apoi sa fie acolo unde ne dorim cu totii.” ne-a declarat Mario Gaman, antrenorul echipei CSO Filiasi dupa ce a semnat contractul .

“Deja s-a făcut primul pas care era cel mai important acela de a semna cu antrenorii ,cu antrenorul principal,cu antrenorul secund . Vom începe negocierile și discuțiile cu jucătorii de care nu ne vom despărți. Va fi o perioadă grea în care trebuie să discutăm cu ei. Vedem care vrea să rămână ,care nu vrea să rămână ,pe cine vrem să oprim pe cine nu vrem să oprim dar este timp destul si avem timpul necesar pentru a creiona și a pune pe hârtie un lot de jucători buni care au fost în acest an competițional și jucători buni care cu siguranță vom aduce la echipă.” ne-a declarat Florin Spinu in urma cu o luna ..
Din ultimele informatii am aflat ca maine se vor prezenta peste 20 de jucatori sub comanda lui Mario Gaman .

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.