Finanțare de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Teasc.

0
287

Primarul comunei Teasc, Marin Nitu, anunta semnarea contractului de finantare pentru proiectul “Modernizare străzi de interes public în comuna Teasc, județul Dolj” proiect în valoare de 9.195.330 lei.

„Zilele acestea am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației Contractul de finanțare pentru proiectul ,,Modernizare străzi de interes public în comuna Teasc, județul Dolj”, proiect în valoare de 9.195.330 lei. În cadrul acestui proiect se vor asfalta străzile Mihai Viteazul și Eroilor în satul Secui și străzile George Coșbuc, Pescarilor, Valea lui Roman și Bisericii în satul Teasc. Semnarea acestui contract face ca indiferent de timpul necesar implementării, modernizarea acestor drumuri să devină nu un vis ci o realitate.”, a declarat Primarul comunei Teasc, Marin Nitu.

Astfel de inițiative sunt esențiale pentru creșterea calității vieții și pentru stimularea dezvoltării economice a localităților. Ele demonstrează faptul că administraţia liberală înseamnă dezvoltare și prosperitate, iar programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, program susținut de premierul PNL, Nicolae Ciucă, aduce beneficii concrete pentru comunitățile din România.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.