Home » Actualitate » Eveniment » Finantare pentru tineri talentati – ultimele trei zile – Program MOL de promovare a talentelor

Finantare pentru tineri talentati – ultimele trei zile – Program MOL de promovare a talentelor

Finantare pentru tineri talentati – ultimele trei zile – Program MOL de promovare a talentelor

Trei zile au ramas pentru inscriere la Programul MOL de promovare a talentelor prin care se ofera sprijin financiar tinerilor sportivi si artisti

Fondul total de sponsorizare 560.000 lei
Un solicitant poate sa obtina maxim 10.000 lei pentru achizitionare de
echipamente si materiale sau/si pentru acoperirea cheltuielilor de
deplasare legate de activitatea sportiva sau artistica.

Termen de inscriere 16 iunie 2018

Din judetul Dolj, in perioada 2006-2017 au obtinut finantare prin Programul MOL de promovare a talentelor
35 de tineri sportivi si artisti, in valoare de 110.000 lei.

Pot participa: elevi nascuti intre 1 ianuarie 2000 si 31 decembrie 2010, sau orice echipa de sport sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de varsta sus mentionata, care isi desfasoara actitivatea sportiva, respectiv cea artistica in Romania.

Citeste si :  ALDE DOLJ: LIDERII DE FEMEI SI TINERET AI ALDE SE INSTRUIESC IN SCOLI DE VARA

Fundatia Pentru Comunitate in colaborare cu MOL Romania anunta editia a 13-a, 2018 al PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR, la care se pot inscrie elevi nascuti intre anii 2000 si 2010 inclusiv, si echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la scoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistica din Romania, cu elevi din categoria de varsta sus mentionata, care au obtinut rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale in domeniul sportiv sau artistic si au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea si continuarea carierei.

Citeste si :  Accident tragic in Valcea

Detalii și formular de înscriere:
http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=704&Itemid=136&lang=ro

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.