Fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru ca mama sa a fost uitata

0
111

Fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru ca mama sa a fost uitata 1

E clar ca fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru ca mama sa a fost uitata. Cantareata de muzica populara, decedata in martie 2017, avea doi baieti din prima casnicie, pe Cristi si Mugurel Sfetcu, care locuiesc in Craiova. Recent, intr-o discutie cu Codruta Floricel, cea mai mare fana a Ilenei Ciuculete, Mugurel Sfetcu si-a exprimat indignarea ca valoarea mamei sale nu este apreciata asa cum trebuie.

Fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru ca mama sa a fost uitata: „Cand a murit nu au trimis macar un buchet de flori”
„Cand a murit, cei de la Ansamblul Maria Tanase din Craiova, precum si cei din conducerea Primariei, nu au trimis macar un buchet de flori. Dar a fost Cetatean de Onoare in 6-7 orase mari din tara Rusine pentru ca nu stim sa ne apreciem marile valori din muzica, sport, actorie”, a postat Mugurel Sfetcu. “Pai de ce crezi ca nu o suportau? Ca era prea mare! Iar la inmormantare…chiar asa e!”, i-a raspuns Codruta.

Fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru ca mama sa a fost uitat: “Promoveaza toate nonvalorile”
S-a aflat ca fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru ca mama sa a fost uitata. “Acest lucru este valabil si pentru cei din televiziuni. Cand traia si le facea ratinguri, audiente, emisiuni placute, era OK. Acum nici macar nu-si mai aduc aminte de asemenea artisti. Rusine, lipsa de professionalism si lingusitori! Si nici macar televiziunile astea mari de la Craiova, care promoveaza toate nonvalorile, dar au pretentii ca sunt mari si tari.”, a incheiat Mugurel Sfetcu.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Muzica populara din nou in doliu . Ileana Ciuculete a murit azi ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.