Flavius Sirop ,Consilier Local PNL Craiova a discutat azi despre lipsa caldurii din apartamentele craiovene si situatia Colegiului Stefan Odobleja

0
137

Azi a avut loc la sediul PNL Dolj o conferinta de presa sustinuta de Calin Cosmin, liderul consilierilor judeteni PNL, Flavius Sirop si Marian Vasile, consilieri municipali PNL Craiova.
Flavius Sirop a adus in discutie lipsa caldurii in apartamentele craiovene dar si situatia in care se afla Colegiul Stefan Odobleja .

Transformarea unui liceu emblematic pentru invatamantul craiovean, Colegiul Stefan Odobleja risca sa devina colegiu tehnic .
“Am rugat administratia sa nu-si bata joc de aceasta unitate de invatamant. E un ordin de ministru, insa aici e vorba de atitudinea consiliului local si a primarului. Alte comunitati s-au luptat pentru colegiile lor sa nu fie transformate. Este o razbunare pe niste oameni care protesteaza in fata primariei de peste 2 luni, oameni care au facut petitii la Minister.
Sunt mai bine de doua luni de cand profesorii de la Odobleja protesteaza in fata primariei sau in fata Inspectoratului Scolar Judetean, insa fara niciun raspuns. Elevii au iesit la protest inca din prima saptamana de scoala. Pana si parintii copiilor au facut petitii, care au ajuns la administratia locala.” a declarat Flavius Sirop.

Citeste si :  Handbal : Sold Out din prima zi ! S-au epuizat biletele pentru meciul de handbal SCM Craiova – Kastamonu

Despre lipsa caldurii din apartamentele craiovene , Flavius Sirop a declarat :
”Asadar, in primul si in primuil rand avem o problema de sanatate publica! Eu va intreb pe dumneavoastra: aveti caldura in apartamente? La momentul de fata eu locuies intr-un apartament si tremuram in casa de frig. La frigul si data aceasta, sa se dea un pic de caldura dimineata si un pic seara, sa ne ”adoarma”, ne duce cu gandul la niste vremuri de trista aminitire, la care nici nu ne gandeam sa mai visam. Acesta este rezultatul unei politici dezastroase dusa de actuala administratie PSD.

In momentul de fata, la aceasta problema cu caldura ne descurcam cum putem, cu calorifere electrice s.m.d. Aceasta poate deveni o problema de sanatate publica, poate duce la fel de fel de probleme de sanatate, nu e normal sa stam in frig. Totusi, PSD- ul fiind un partid provenit din fostul Partid Comunist, aplica inca retorica accea a lui Ceausescu: mai puneti o haina pe voi”. Decat sa platim bani pe medicamente, nu mai bine platim caldura”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.