Florin Citu , senator PNL : Condamnarea Romaniei la subdezvoltare a fost premeditata de PSD!

0
456
 Florin Citu , senator PNL : Condamnarea Romaniei la subdezvoltare a fost premeditata de PSD!
Florin Citu , senator PNL : Condamnarea Romaniei la subdezvoltare a fost premeditata de PSD!

Senatorul PNL , Florin Citu continua sa aduca dovezi importriva actualei guvernari si de aceasta data acesta aduce in discutie investitiile ..

„In ultimii 7 ani socialistii au transferat constient de la un an la altul bani de la investitii catre cheltuieli de personal.

Totul s-a intamplat dupa un plan bine stabilit si executat prin intermediul bugetului de stat. Astfel, de la un an la altul au fost taiati banii pentru investitii si crescute sumele pentru salarii in sectorul bugetar (mai multi angajati cu salarii mai mari).

Citeste si :  Europarlamentarul PNL Rares Bogdan la Iasi : PSD mai are exact cinci zile la guvernare!

Aceasta plan de distrugere a Romaniei a fost implementat in timp ce infrastructura ( rutiera, feroviara, distributie de energie, electrictiate etc) se deteriora. Aici este vorba de infrastructura existenta.

Dar in utimii 7 ani nu s-a facut nimic nou si mai ales nici ce exista nu a fost mentinut.

Este clar ca PSD+ALDE au ca obiectiv pastrarea Romaniei la stadiul unei economii subdezvolate.

O economie slaba nu are forta economica sa se protejeze singura. O economie slaba nu are forta economica sa-si pastreze forta de munca. O economie slaba este la mana resurselor distribuite de stat.

Citeste si :  PSD taie subventiile de transport ale studentilor pentru a mari alocatia de hrana a detinutilor!

Aceasta distributie a resurselor bugetare in 2018 arata pentru oricine care sunt obiectivele PSD+ALDE:

FARA INVESTITII!!

Nu au cum sa schimbe lucrurile. Nu se va schimba nimic in 2019.Orice schimbare ar insemna un cost politic mult prea mare pentru PSD+ALDE. In plus este posibil sa-si supere si finantatorii externi.

Mai mult, ce s-a intamplat cu economia Romaniei in 2017/2018 arunca orice discutie serioasa despre aderarea la zona euro dupa 2028(revin pe acest subiect)

Citeste si :  Florin Cîțu, declarație angajament pentru craioveni : Am fost acum la semnarea contractului, voi veni si in 2023, la finalizarea proiectului!

Aceasta este dovada subminarii economiei nationale si PSD+ALDE trebuie sa raspunda personal pentru asta!” a explicat pe reteaua de socializare.

Florin Citu , senator PNL : Condamnarea Romaniei la subdezvoltare a fost premeditata de PSD! 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.