Florin Citu , Senator PNL : Dragnea este disperat si va taxa tot!

0
447
Florin Citu , Senator PNL : Dragnea este disperat si va taxa tot!
Florin Citu , Senator PNL : Dragnea este disperat si va taxa tot!

Senatorul PNL , Florin Citu ne explica cum Liviu Dragnea si gasca lui au inceput ofensiva impotriva sectorului privat .

“Liviu Dragnea si gasca lui au inceput ofensiva impotriva sectorului privat, singurul care produce valoare adaugata in Romania, pentru a distrage atentia de la JAFUL din sectorul public. Jaful care a dus la mai multi bani in buzunarele PSD+ALDE.

Mare atentie!

1. Companiile de stat au datorii totale (sume ce trebuie platite intr-o perioada de pana la 1 an si peste 1 an) de 56,03 miliarde lei. DA. Miliarde lei.

Va las pe voi sa calculati ce se poate face in Romania cu acesti bani.

Dar acum intelegeti de ce PSD +ALDE+UDMR au introdus supraaciza, suprataxarea contractelor de munca, CAS la dividende si alte venituri nesalariale, TVA defalcat, au nationalizat pilonul II de pensii de facto, suprataxeaza sistemul financiar, suprataxeaza munca, suprataxeaza companiile din energie, telecomunicatii, jocuri de noroc etc etc etc

2. Si aici se vede ca tot ce fac in aceste zile este doar propaganda. Vor sa nu vedeti cat au furat.

In 2017 companiile de stat NU au platit:

– 3.5 miliarde lei la bugetul pentru pensii
– 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.

Si acum bomba. In 2017 deficitul bugetar a fost de 24 miliarde lei iar aproape JUMATATE a fost generat de companiile de STAT care nu si-au platit contributiile si alte datorii catre buget.

SA fie clar pentru toata lumea:

Sectorul privat este FORTAT de Dragnea, Valcov, Teodorovici si Tariceanu sa PLATEASCA datoriile rezultate dupa ce au furat PSD+ALDE.

Urmeaza:

– o taxa pentru diaspora. PSD +ALDE vor spune ca diaspora sa plateasca pentru anii de educatie “gratuita”- alta tara beneficiaza si atunci este incorect (pare familiar nu?)” a spus Florin Citu pe reteaua de socializare.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.