Florin Citu ,senator PNL : Rectificarea bugetara arata ca PSD are un singur scop – furtul banului public

0
110

Florin Citu ,senator PNL : Rectificarea bugetara arata ca PSD are un singur scop - furtul banului public 1Senatorul PNL Florin Citu acuza PSD ca prin rectificarea bugetara urmareste ‘furtul banului public’.

“Aceasta rectificare arata clar ca PSD are un singur scop – furtul banului public. In acelasi timp este clar pentru toata lumea ca PSD doreste destabilizarea economiei. Trebuie sa mai aflam cat au platit (si cum) partenerii externi (Rusia, Turcia, Ungaria) ai lui Dragnea pentru acest lucru”, a scris Citu, miercuri, pe Facebook.

El il acuza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca “distruge voit economia Romaniei”, adaugand ca rectificarea bugetara are efecte negative asupra finantelor.

Citeste si :  PSD exclude sa aplice recomandarea Comisiei de la Venetia!

“Dragnea si Valcov arata ca sunt hoti si mincinosi. Nu sunt bani la buget iar executia bugetara este un dezastru. S-au incasat mai putin cu 5 miliarde lei fata de cat era estimat la inceputul anului. Cu toate acestea, presiunea de la baronii locali (dar si cei externi) ai PSD este mare pe Dragnea si Valcov. Pentru a-i satisface, au facut aceasta rectificare care da cei mai multi bani pentru ‘proiectele’ baronilor PSD. In acelasi timp, desi nu exista bani, Dragnea si Valcov pluseaza si cresc cheltuielile de personal in sectorul public. Finantare pentru angajarea in sistemul bugetar a rudelor, amantelor si ‘obligatiilor'”, spune senatorul PNL.

Citu sustine ca prin aceasta rectificare bugetara, Romania trebuie sa se mai imprumute cu 1,1 miliarde de lei fata de inceputul anului.

Citeste si :  Codrin Stefanescu îl SOMEAZA pe Liviu Dragnea: sa explice prezenta la chermezele SRI

“Rectificarea bugetara garanteaza taxe mai mari in viitor. Este clar pentru oricine ca nu poti sa spui ca rectificarea bugetara este pozitiva cand impactul asupra deficitului este cresterea acestuia. Mai mult, deficitul mare este responsabil pentru cresterea preturilor, a dobanzilor, supraimpozitarea contractelor part-time, supraaciza, impozitul pe cifra de afaceri, CAS pentru contractele din chirii etc. Si totusi, Dragnea si Valcov nu se opresc. Vor sa loveasca in si mai multe familii din Romania crescand deficitul bugetar, ca dupa aceea sa creasca si mai mult preturile, dobanzile si bineinteles taxele”, a mai scris liberalul

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.