Florin Cîțu spune că liderii PNL i-au cerut lui Nicolae Ciucă să își depună mandatul

0
90

Nicolae Ciucă a fost obligat de liderii PNL să își depună mandatul, chiar înainte ca miniștrii cabinetului său să fie audiați în comisiile parlamentare. Florin Cîțu a făcut anunțul și a precizat că PNL va negocia inclusiv cu PSD pentru formarea unei coaliții.

”Având în vedere deciziile celor două partide, PSD și USR, BEX i-a propus lui Nicolae Ciucă să depună mandatul. A fost o decizie a BEX. Vom propune BPN de a flexibiliza mandatul și de a începe negocieri pentru formarea unei majorități.”, a spus Florin Cîțu.

Citeste si :  #InPSDWeTrust Ultimele carti ale unui partid in scadere libera !

„Maine in BPN vom discuta si cazul celor 12-13-14 parlamentari care au decis sa iasa din grupul PNL. Ma intristeaza sa vad ca dintr-o competitie oamenii nu au inteles nimic. Liberalismul inseamna competitie. Atunci cand pierzi ar trebui sa intelegi ca mergem inainte pentru ca adversarii nu sunt in PNL, sunt in afara PNL. Faca un apel la acesti colegi cat inca mai sunt in PNL, sa se intoarca”, a declarat Citu.

Citeste si :  Primar PSD si un consilier al comunei Secu reclamati la ANI !

„Am pornit în toate demersurile de la realitate. Am sperat să reușesc să cristalizez o soluție politică. Au fost 2 decizii azi ale celor 2 partide, care au anunțat că nu vor susține un guvern minoritar. Am să-mi deepen mandatul.
Am convingerea că toate activitățile din partide trebuie să fie pe dialog. Este o decizie pe care nu o ia PNL, președintele va decide pe cine va propune”, a spus Nicolae Ciucă.

”Decizia de a depune mandatul trebuie adusă la cunoștința președintelui României, dar celelalte decizii sunt ale PNL. Când vom vom merge la consultări, trebuie să avem o majoritate parlamentară.”, a spus Florin Cîțu.

Citeste si :  Discutie intre Aurel Gheorghita si Cimino ! Ce interese sunt in Podari?

”Am informat că urmează să se discute, în această seară, în BEX propunerea de a depune mandatul.”, a precizat Nicolae Ciucă.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.