Florin Cîțu : Țara noastră nu mai trebuie să aibă drumuri de pământ

0
150

Premierul României, Florin Cîțu, le dă asigurări românilor că bugetul de stat are destule resurse pentru acoperirea proiectelor esențiale. În acest sens șeful Guvernului a vorbit despre nevoia țării noastre de a nu mai avea drumuri de pământ.

„Anul trecut am găsit resurse pentru toate cheltuielile bugetare, într-un an de criză. Vă asigur că o să găsim resurse. E un program nu promis autorităților locale, ci românilor. Țara noastră nu mai trebuie să aibă drumuri de pământ”, a spus Florin Cîțu marți, în fața jurnaliștilor.

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, după o întâlnire cu primarii de municipii, că aceștia vor primi bani la rectificarea bugetară, însă alocările nu vor fi făcute pe criterii politice. „Se vor face în funcție de buget, acolo unde avem primari care știu să folosească banii”, spune premierul, care a declarat că deși rectificarea va fi discutată în Coaliție, decizia privind împărțirea banilor va fi luată în Guvern.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.