Florin Iordache bate cu pumnul in masa!

0
360
Florin Iordache bate cu pumnul in masa!
Florin Iordache bate cu pumnul in masa!

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este „exclus” ca PSD sa renunte la infiintarea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

„Eu spun ce face PSD-ul, acea recomandare care vizeaza infiintarea sectiei speciale, este exclus sa o punem in legislatie. Eu am spus-o la Venetia, ministrul Justitiei era langa mine si nu a spus nimic. Am spus ca este exclus. Am intrebat: ”, a declarat, marti, deputatul Florin Iordache, la dezbaterile din Comisia speciala pentru legile justitei.

Acesta le-a mai spus membrilor din opozitie, legat de sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie: „Trebuie sa se arate monstruozitatea sistemului. O sa vedeti in perioada urmatoare monstruozitatile”.

Comisia speciala pentru legile justitiei a inceput, marti, dezbaterile generale pe legea de aprobare a OUG 90/2018 privind sectia de investigare a infractiunilor din justitie, precum si pe legea de aprobare a OUG 92/2018 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei.

Guvernul a adoptat, pe 10 octombrie, ordonanta de urgenta pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat ca prin respectiva OUG dosarele de la DNA in care sunt investigati magistrati se vor muta la Ministerul Public. La DNA sunt aproximativ 300 de dosare in care sunt investigati magistrati.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.