Florin Roman : Caut nas pentru taierea motului la botezul motiunii de cenzura

0
144

Florin Roman a inceput discursul la Consiliul National al Partidului National Liberal, desfasurat la Palatul Parlamentului cu un banc special pentru PSD care nu au pus un nume motiunii de cenzura “Caut nas pentru taierea motului la botezul motiunii de cenzura a PSD”

Florin Roman, i-a acuzat pe social-democrati de lipsa de seriozitate in ceea ce priveste elaborarea motiunilor simple pe care intentioneaza sa le depuna si a spus ca liberalii vor considera ca acestea sunt ocazii pentru dezbateri in Parlament pe teme precum Sanatatea, Protectia sociala sau Dezvoltarea.

“Caut nas pentru taierea motului la botezul motiunii de cenzura a PSD. Cu o singura conditie: sa stie nasul cum se numeste motiunea, pentru ca asa cum ati vazut si dumneavoastra depun o motiune pe care ei chiar nu stiu cum sa o boteze, cum o cheama si de unde a aparut. Asta spune totul despre seriozitatea PSD. (…) Am inteles ca pregatesc motiuni. Cu motiunea de cenzura m-am lamurit: scrisa pe genunchi de Vasile, vechiul portar de la sediul PSD. Om de treaba. A invatat si el saracul ce a putut de la liderii PSD si a scris o motiune asa cum a invatat el. Cat e de serioasa, v-ati dat seama ascultandu-l pe liderul de grup de la PSD, care a uitat cum se numeste motiunea pe care a depus-o cu manuta lui”, a aratat deputatul, prezent la Consiliul National al Partidului National Liberal, desfasurat la Palatul Parlamentului.

Citeste si :  PSD, NUMELE TAU E MANIPULARE ! Radu Preda şi Adriana Bahmuţeanu dezinformează „la greu”!

In perspectiva unei motiuni in domeniul Sanatatii, Florin Roman a acuzat PSD ca are “tupeul si sustinerea financiara a baietilor destepti din sanatate sa genereze campanii” impotriva PNL.

“Acum ne ameninta cu motiuni simple. Noi ii vom trata cu respect si vom trata foarte serios aceste motiuni, nu cum o fac ei, in mod neserios. Avem nevoie de dezbatere in Parlament. Vrem sa punem in oglinda PNL si PSD. La Sanatate asteptam o dezbatere despre ordonanta doamnei Pintea, primul ministru al Sanatatii care in 2019 a introdus coplata pentru servicii medicale si pentru ambulatoriu. Asta inseamna ca in 2009 PSD a interzis accesul celor fara bani la consultatii si analize, care dintotdeauna in Romania au fost gratuite. Si acum au tupeul si sustinerea financiara a baietilor destepti din Sanatate sa genereze campanii impotriva PNL si sa ne acuze pe noi de ceea ce au facut ei. S-a terminat cu hotia, hotilor!”, a transmis Roman.

Citeste si :  Mii de protestatari anti-Dragnea la mitingul PSD!

Florin Roman i-a criticat pe social-democrati si pentru modul in care au gestionat PNDL sau pentru faptul ca au sustinut introducerea unor pensii speciale.

“Am inteles ca ne vom intalni cu motiunea si la Dezvoltare. (…) As vrea de exemplu sa aflam in dezbaterea noastra de ce PNL a putut simplifica procedurile de autorizare, de ce PNL a redus avize pentru autorizatii, de ce in guvernarea PNL un bec pe PNDL nu costa 2.000 de euro, asa cum era in vremea lui Daniel Suciu si a lui Paul Stanescu. Si poate odata si odata ne vor spune si procurorii, pentru ca nu poti la infinit sa stai sa fii acuzat de hoti, de banditi si de oameni care au confundat banul public cu buzunarul lor. Nu mai merge! S-a terminat, domnilor de la PSD! Inteleg ca vor sa discutam si la Munca. Inchipuiti-va, asa, imaginar, cum sa o compari pe Violeta cu Budai. Ce sa ne spuna Budai? Cum au dat noua legi prin care au introdus pensii speciale? Sa ne spuna cum nu au indexat, conform legii, pensiile oamenilor de rand, timp de doi ani? Ce sa ne spuna domnul Budai despre profesionalismul cadrelor din PSD? Ca daca astazi esti sofer, maine ajungi ministru?”, a mai spus Roman.

Citeste si :  PSD forteaza fraudarea alegerilor

Florin Roman a opinat ca PNL va avea o sesiune parlamentara grea, in contextul in care se confrunta cu critici chiar si din partea unor parteneri de guvernare.

“Va fi o sesiune grea, pentru ca, din pacate, cateodata, avem parteneri la guvernare: ziua sunt in Guvern, iar seara cand ies la televizor sunt in opozitie. Avem oameni noi, cu naravuri vechi, pentru care PNL este principalul adversar politic, nu PSD. Va fi o sesiune in care vom fi singuri impotriva tuturor. Din acest motiv fac apel catre colegii parlamentari – sa fim camarazi si sa le aratam ca ii batem, dimineata, la amiaza si seara, asa cum am facut de fiecare data cand am fost uniti”, a aratat Roman.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.