Florin Roman: Propun PSD-ului sa voteze taierea pensiilor speciale, pentru a avea bani pentru alocatii!

0
462

Intr-o recenta postare pe Facebook, liberalul Florin Roman propune PSD-ului o solutie mult amintita in spatiul virtual, avand in vedere ca Romania nu duce neaparat lipsa de bani, doar ca acestia nu sunt bine directionati. Iata solutia propusa:

PSD sa voteze taierea pensiilor speciale pentru plata alocatiilor! In calitate de lider al deputatilor PNL, am propus colegilor mei sa solicitam convocarea unei sesiuni extraordinare, in care sa supunem votului proiectul de lege al PNL privind taierea pensiilor speciale.

Din economia rezultata din taierea pensiilor speciale, guvernul ar avea resursele financiare necasare pentru plata alocatiilor majorate, in urma votului de la sfarsitul lunii decembrie, din parlament. Tot in decembrie, Comisia de munca a Camerei Deputatilor a dat un raport de adoptare a proiectului PNL care prevede taierea pensiilor speciale pentru parlamentari, magistrati, personal aeronautic, diplomati, functionari ai Curtii de conturi etc. Proiectul de lege al PNL aloca pensii de serviciu doar pentru militari si politisti.

In mod surprinzator, raportul de adoptare nu a fost “ridicat” pe site-ul Comisiei de munca si nici nu a fost trimis plenului, astfel incat el nu a putut fi supus votului in ultima saptamana din sesiunea parlamentara. Urgenta adoptarii acestui proiect de lege este determinata de necesitatea finantarii legii adoptata de parlament, privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Solicitam PSD si presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sa rupa fratia cu pensiile speciale si sa votam proiectul de lege al PNL in sesiune extraordinara. In acest fel, PSD poate dovedi ca nu a votat cresterea alocatiilor doar in interes electoral, dupa ce anul trecut a votat impotriva demersului PNL. De la 1 ianuarie a.c., alocatiile copiilor au crescut cu 100% din rata inflatiei, urmare a unei legi initiata de PNL. Asadar alegeti domnilor pesedisti: ori pensii speciale, ori alocatii pentru copii!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.