Florin Spinu : Trebuie să facem o ACADEMIE de FOTBAL pentru că avem foarte mulți copii în Filiași

0
660

Dupa un sezon in care au ajuns la baraj, CSO Filiasi porneste in urmatorul sezon cu aceeasi antrenori . Astazi in prezenta domnului Primar al orasului Filiasi, Costelus Ilie Gheorghe si a Presedintelui CSO Filiasi, Florin Spinu, cei doi antrenori au reinoit contractele cu CSO Filiasi.

“Deja s-a făcut primul pas care era cel mai important acela de a semna cu antrenorii ,cu antrenorul principal,cu antrenorul secund . Vom începe negocierile și discuțiile cu jucătorii de care nu ne vom despărți. Va fi o perioadă grea în care trebuie să discutăm cu ei. Vedem care vrea să rămână ,care nu vrea să rămână ,pe cine vrem să oprim pe cine nu vrem să oprim dar este timp destul si avem timpul necesar pentru a creiona și a pune pe hârtie un lot de jucători buni care au fost în acest an competițional și jucători buni care cu siguranță vom aduce la echipă.” ne-a declarat Florin Spinu.

Primarul orasului Filiasi, Costelus Ilie Gheorghe, doreste sa faca o academie de fotbal in Filiasi

“Am purtat o discuție cu domnul primar Costelus Ilie Gheorghe care este aproape de echipă și am ajuns la concluzia că trebuie să facem o academie de fotbal pentru că avem foarte mulți copii în Filiași și în zonele limitrofe orașului Filiași. Aici mă gândesc la Balta, care face parte din orașul Filiași, Fratostita, nu dăm la o parte celelalte comune care sunt aproape și la care mă voi ocupa împreună cu antrenorii care eram la centru să aducem cât mai mulți copii la această Academie. Va fi prioritară pentru club Academia si vom participa în campionatul județean cu 2 grupe. Noi suntem obligați odată ce participăm la liga a treia sa avem două grupe. Avem o grupă mai mare din care 4-5 copii vor face parte și din lotul cel mare . Copii se vor pregăti alături de seniori la echipa mare.” ne-a declarat Florin Spinu in privinta academiei de fotbal.

“Am fost foarte mulțumit de lotul pe care l-am ocupat locul 2 dar cu siguranță valoarea lotului putea să facă diferența și să terminăm pe locul 1. Referitor la baraj a fost o experiență frumoasă pentru orașul nostru a fost o fală a ajuns să joci un baraj de liga a doua ca o echipă înființată de 12 ani sa ajungi sa joci un baraj de liga a doua este foarte frumos lumea este aproape de noi comunitatea este aproape de echipă.
Mi-am dat seama ce înseamnă să ajungi la un nivel în care să joci un baraj de liga a doua și cu siguranță obiectivele vor fi aceleași pentru campionatul viitor.” a incheiat Florin Spinu .

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.