Home » Politica » Politica Craiova » Florinel Stancu ,deputat PSD de Dolj se afla printre co-initiatorii initiativei lui Catalin Radulescu

Florinel Stancu ,deputat PSD de Dolj se afla printre co-initiatorii initiativei lui Catalin Radulescu

Recorder  nu a reusit sa discute cu Catalin Radulescu ,cel care a propus alaturi de 39  de parlamentari un proiect de lege de modificare a codurilor penale prin care se stabileste ca pragul pentru traficul de influenta este de 200.000 de euro. Dar  a reusit sa discute cu ceilalti colegi care au semnat acest proiect .

Noi ne oprim la domnul Florinel Stancu , deputat PSD de Dolj care se afla printre cei 39 de parlamentari !

Recorder: Domnule Stancu, cum justificați modificările cuprinse în această propunere?
Florinel Stancu: E, practic, inițiativa lui Cătălin Rădulescu, atât pot să vă zic. E inițiativa lui, el și-o asumă, asta e.

E inițiativa lui, dar ați semnat-o și dumneavoastră.
Am semnat, știu… Ce să fac? Și-o asumă Cătălin Rădulescu. Oricum, e mult până departe. Vorbim totuși de o propunere.

Și poți să propui chiar orice în Parlament?
Aveți dreptate… Ce să mai zic?… Da…

În loc să semnați nu era mai bine să-i atrageți atenția că propunerea conține niște prevederi scandaloase?
Lăsați-o așa!… Ce să mai zic? Sărbători Fericite și numai bine!

Nici Octavian Petric (deputat PSD de Satu Mare) nu înțelege ce caută semnătura sa pe inițiativa de modificare a Codului penal depusă de Cătălin Rădulescu. „Nu știu, probabil m-o fi trecut el acolo, dar eu nu sunt inițiator. Am văzut și eu acum la televizor că e scandal, dar nici nu știu ce conține acea propunere. Cătălin are multe… Eu n-am semnat așa ceva”, ne-a declarat Petric.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
HOROSCOPUL DE ASTAZI – 28 DECEMBRIE 2017

BERBEC Azi ai o sansa cu totul speciala de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru...

Închide