Ford anunță data de lansare pentru noua generație Ranger

0
112

Ford Motor Company va prezenta noul și mult-așteptatul pick-up Ford Ranger pe 24 noiembrie.

Ford a reimaginat, regândit și reproiectat noul Ranger pentru a fi cel mai inteligent, versatil și capabil Ranger pentru clienții din peste 180 de piețe din întreaga lume. Ford a realizat peste 5.000 de interviuri și a lucrat cu sute de proprietari de pick-up, în zeci de ateliere de pe tot globul, pentru a afla cum proprietarii își foloseau pick-up-urile, ce le-a plăcut, ce și-ar fi dorit să aibă mai mult și ce experiențe au contat cel mai mult pentru ei.

Citeste si :  Ford prezintă Noua Fiesta conectată, electrificată, pregătită pentru viitor

Această abordare centrată pe client a ajutat Ford să proiecteze și să conceapă soluțiile pe care clienții și le-ar dori și le-ar aprecia de la noua generație Ranger

Cu un nou aspect robust și o serie de funcții noi care sporesc productivitatea, capacitatea și versatilitatea, următoarea generație Ranger este concepută pentru a parcurge și mai multe tipuri de terenuri, pentru a munci mai mult și pentru a oferi mai mult confort și rafinament decât oricând.

Citeste si :  Florin Spătaru, Ministrul Economiei: Viitor electric pentru uzina din Craiova!

Descoperiți noua generație Ranger pe 24 noiembrie, urmârind live stream-ul cu evenimentul de lansare începând cu ora 9:00 – https://www.youtube.com/c/FordEurope

Până atunci, vă puteți bucura de o prezentare preliminară a procesului de proiectare împreună cu directorul de design al next-gen Ranger, Max Tran, care dezvăluie cum mii de informații despre proprietarii din întreaga lume au influențat design-ul pick-up-ului și multe dintre caracteristicile sale cheie.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.