Ford Craiova va angaja 1.700 de persoane!

0
460
Ford Craiova v-a angaja 1.700 de persoane!
Ford Craiova v-a angaja 1.700 de persoane!

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa ,a anuntat impreuna cu Presedintele Ford Romania, Ian Pearson ca in urmatoarea perioada ,fabrica de automobile din Craiova v-a angaja 1.700 de persoane urmand ca in productie sa intre un model nou de masina.

Municipiul Craiova nu mai poate asigura intreg necesarul de angajati, motiv pentru care fabrica este nevoita sa recruteze nu doar persoanele din oras, ci si persoanele din Dolj la o distanta de maxim 35 km de oras.
Primarii pe distanta aceasta vor fi informati cu privire la angajarea a 1.700 de persoane,iar pe data de 14 noiembrie v-a avea loc o intalnire la sediul fabricii unde vor discuta cu Presedintele Ford Romania si Presedintele Consiliului Judetean Dolj pe aceasta tema, urmata de o vizita prin fabrica,apoi revenindu-i responsabilitatea fiecarui edil de a informa populatia,a spus Ion Prioteasa.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.