Ford Transit își Consolidează Poziția de Lider în Domeniul Tehnologiei

0
377

Ford crește semnificativ productivitatea vehiculului său comercial Transit printr-o actualizare majoră a tehnologiei și a specificațiilor. Ford introduce noi caracteristici de asistență pentru șofer și conectivitate, standardizând în același timp tehnologiile-cheie de siguranță activă pe modelele de volum.

Într-o inițiativă notabilă de extindere a echipării cu tehnologii de siguranță activă deja recunoscute cu un premiu Gold Award de către autoritatea independentă de siguranță a vehiculelor Euro NCAP, Ford dotează toate modelele Ford Transit Trend, Limited și Trail cu tehnologiile de Asistență Pre-Coliziune cu Detectarea Pietonilor1, frânare autonomă de urgență și Sistemul pentru Menținerea Benzii de Circulație 1 ,începând cu primăvara anului 2022 – ceea ce înseamnă că peste 60% din vehiculele Transit vândute în Europa vor include aceste aceste dotări ca standard.

Ford își extinde, de asemenea, poziția de lider în materie de tehnologie în segmentul Transit cu un program complet de actualizări, pentru a oferi clienților noi caracteristici și capabilități importante în toată gama Transit. Acesta include introducerea noului sistem avansat de comunicare și informare conectată SYNC 4 cu un ecran tactil de 12 inch2 ,care permite multiple funcții și tehnologii noi pentru a sprijini și mai mult siguranța și productivitatea, precum și extinderea suitei de sisteme de asistență pentru șofer cu noi funcții precum Sistemul de Asistență la Frânarea în Marșarier1 și Camera 360.1

„Ne concentrăm din ce în ce mai mult asupra productivității clienților Transit, acordând prioritate noilor tehnologii care fac o diferență reală în ceea ce privește durata de funcționare și costurile de întreținere”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule Comerciale, Ford Europa. „Transit a fost întotdeauna un lider în materie de tehnologie, dar prin intermediul acestui pachet de upgrade-uri, și mai mulți șoferi pot beneficia de tehnologiile noastre avansate de siguranță activă și conectivitate, pentru optimizarea productivității și a confortului.”

Mai multe caracteristici-cheie ca dotări standard

Sistemul de frânare autonomă de urgență cu Asistență Pre-Coliziune și Detectarea Pietonilor 1 – pe care Euro NCAP l-a recunoscut ca fiind o caracteristică de top în clasa sa – va deveni standard pentru vehiculele din seriile Transit Trend, Limited și Trail. Sistemul de Ajutor pentru Menținerea Benzii de Circulație 1 este, de asemenea, standardizat pe aceeași serie Transit, precum și pe toate vehiculele Transit clasificate N2.

Pentru a spori și mai mult valoarea pentru operatorii Transit, Ford oferă ca dotare standard pe populara serie Trend, parbrizul încălzit cu curățare rapidă („Quickclear”), iluminarea automată și ștergătoarele cu senzor de ploaie, pentru a contribui la reducerea volumului de muncă al șoferului.

În cazul seriei Limited, care reprezintă vârful de gamă, clienții beneficiază acum de dotări standard suplimentare care îi ajută să își maximizeze productivitatea, inclusiv sistemul SYNC 4 cu ecran tactil de 12 inch2 ,camere spate montate sus, cu iluminare LED și butonul de pornire Ford Power fără cheie, pentru o pornire ușoară în timpul rutelor cu opriri frecvente.

Vă prezentăm tehnologia conectată SYNC 

În centrul pachetului de upgrade-uri comunicat de Ford, se află noul sistem de comunicare și informare SYNC 4, care este controlat cu ajutorul unui ecran tactil de 12 inch ușor de utilizat, care oferă o performanță de două ori mai mare decât SYNC 3. 2 Sistemul SYNC 4 este conceput pentru a fi actualizat wireless, cu ajutorul actualizărilor de software Ford Power-Up, multe dintre aceste actualizări necesitând intervenții minime sau chiar inexistente din partea clienților, deoarece acestea instalează noul software în fundal. Actualizările care necesită reporniri pot fi programate la momente convenabile, cum ar fi peste noapte.

SYNC 4 include caracteristici concepute pentru a spori productivitatea și a reduce volumul de muncă al șoferului, cum ar fi:
Actualizări live ale traficului, vremii și parcărilor, conectate în cloud, pentru navigația opțională3
Conexiune wireless la Android Auto și Apple Carplay cu Applink 4
Capacitatea de a avea două dispozitive mobile conectate simultan4
Recunoaștere Avansată a Vocii cu Comenzi Lingvistice Conversaționale
Manualul de Utilizare Digital cu funcționalitate de căutare convenabilă

Operatorii abonați la Ford Telematics pot primi, de asemenea, Servicii de Îndrumare În Cabină prin intermediul sistemului SYNC 4 pentru a contribui la o conducere sigură și eficientă.

Toate vehiculele Transit sunt dotate standard cu modemul FordPass Connect, care oferă conectivitate permanentă pentru a susține o gamă largă de funcții și servicii menite să îmbunătățească productivitatea vehiculului. Printre acestea se numără sistemul privind durata de funcționare FORDLiive, serviciul gratuit disponibil operatorilor de vehicule comerciale Ford, care le permite acestora să maximizeze timpul de funcționare folosind date în timp real cu privire la starea de funcționare a vehiculului.

Flotele pot accesa aceste beneficii folosind gratuit Ford Telematics Essentials, care le permite managerilor să primească alerte privind starea de funcționare a vehiculelor prin intermediul unui platforme online.

Caracteristici tehnologice noi și avansate

Ultimul model Ford Transit oferă deja o suită impresionantă de tehnologii de asistență și confort pentru șofer pentru a optimiza performanța și a minimiza volumul de muncă al șoferului, de la Active Park Assist (Sistemul de Asistență la Parcare)1 și Cross Traffic Alert (Alertă de Trafic Transversal)1 la Intelligent Adaptive Cruise Control (Pilot Automat Adaptiv) cu Recunoașterea Semnelor de Circulație.1 Noua gamă Transit se bazează pe această ofertă de top în clasa sa cu un pachet suplimentar de caracteristici noi și avansate, aceleași ca pe modelul complet electric E-Transit.

Sistemul de Asistență la Frânarea în Marșarier1 este conceput pentru a ajuta la evitarea coliziunilor care pot avea loc din cauza vizibilității limitate, problemă cu care se confruntă adesea șoferii de autoutilitare. Tehnologia poate acționa automat frânele în cazul în care detectează faptul că șoferul este pe cale să lovească un obstacol static, cum ar fi borne sau borduri înalte – sau participanți la trafic în mișcare, inclusiv pietoni, bicicliști sau alte vehicule.

De asemenea, parcarea și mersul în marșarier vor fi mai simple cu noua tehnologie opțională a noii camere de luat vederi 360 de pe modelul Transit.1 Sistemul utilizează camere montate în jurul vehiculului pentru a le arăta șoferilor o imagine de ansamblu a împrejurimilor, oferind o vizibilitate semnificativ îmbunătățită care contribuie la minimizarea riscului de avarie în timpul manevrelor. De asemenea, șoferii pot selecta vizualizări individuale ale camerei pentru a se concentra asupra unei anumite zone.

Pentru prima dată, Transit poate fi comandat acum și cu funcții precum Ford KeyFree, sau tehnologii care includ frâna de parcare acționată electric și oglinda interioară cu afișaj complet (Full Display Interior Mirror) pentru a îmbunătăți confortul șoferului.1

Gama Transit va putea fi comandată de la dealerii Ford și de la centrele Transit din întreaga Europă începând cu Trimestrul 4 al acestui an.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.