Home » Politica » Politica Craiova » Fostul jurnalist craiovean Mihai Firica si avocatul Florin Gatejescu s-au alaturat PNL Dolj

Fostul jurnalist craiovean Mihai Firica si avocatul Florin Gatejescu s-au alaturat PNL Dolj

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

PNL Dolj a susţinut pe 29 octombrie o conferință de presă la care au participat Ștefan Stoica – președintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea – președintele PNL Craiova, consilierul municipal Flavius Sirop și doi noi membri ai PNL – Mihai Firică și Florin Gătejescu.
Aceștia au fost prezentați de Ștefan Stoica: ”Ne bucurăm că domnul Mihai Firica şi domnul Florin Gatejescu s-au alăturat partidului nostru. Mihai Firică este un jurnalist binecunoscut, iar Florin Gătejescu este un avocat de succes şi preşedintele Asociaţiei Columbofililor din Dolj. La sfârșitul acestei săptămâni cei doi domni au fost cooptați în biroul municipal al PNL. Sunt doi oameni cu expertiză, iar Biroul Politic Județean l-a validat pe domnul Mihai Firică drept președinte al comisiei pentru cultură. El va coordona o comisie care va analiza activitatea instituțiilor de cultură cu finanțare de la stat. De asemenea, domnul Gătejescu va face parte din comisia juridică și expertiza domniei sale ne va ajuta în acest domeniu important.”
Ștefan Stoica a mai spus că în această toamnă, în PNL Dolj, s-au înscris 128 de noi membri și că acest lucru demonstrează că PNL este un partid deschis.
Mihai Firică a declarat: ”Este o zi specială pentru mine. Mă bucur că am fost primit cu o atitudine pozitivă în această organizație. Sunt jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani și am acumulat de-a lungul acesteia multă experiență. Sunt membru al Uniunii Scriitorilor din România, am 6 cărți publicate şi voi continua activitatea publicistică. Am avut multe discuții cu consilierii PNL deoarece cred în vocația culturală a orașului Craiova şi prin urmare voi face parte din Comisia Națională pentru Cultură a PNL.”
Florin Gătejescu a spus: ”Sunt avocat din 2010. Mulțumesc noilor mei colegi din PNL pentru deschiderea cu care am fost primit. Activitatea mea este centrată pe apărarea salariaților în conflictele de muncă. Voi încerca să am un rol activ în partid și cred că voi putea ajuta prin expertiza mea.”
Ștefan Stoica a mai spus că în cadrul organizației municipale s-a luat o decizie importantă. ”După cum știți s-a stabilit ca în zona centrală să se plătească o taxă de parcare. Consilierii noștri vor veni cu propunerea ca parcarea să fie cu taxă doar în zilele lucrătoare între orele 8:00 și 17:00. În rest, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică și în zilele cu sărbătorile legale, parcarea să fie gratuită. Consilierii vor strânge semnături de la locuitorii din zonă pentru a sprijini această propunere” a susţinut preşedintele PNL Dolj.
Mario Ovidiu Oprea a adus în discuţie faptul că de doi ani de la tragedia de la Colectiv nu s-a întâmplat nimic. ”Doljul a demonstrat că poate genera o astfel de tragedie iar supraviețuirea este o loterie, așa cum a demonstrat-o decesul femeii din Filiași. Coaliția de guvernământ a promis, printre altele, achiziția a 5.000 de ambulanțe, însă ei nu asigură nici măcar o ambulanță pentru Filiași. În parcul de ambulanțe din Dolj peste 70% de ambulanțe sunt învechite. Avem mașini care au atins 500.000 de kilometri și unele chiar 1.000.000 de kilometri la bord. Ultima licitație a fost organizată în 2008. Deşi situaţia este urgentă și trebuie rezolvată, primarul PSD din Filiași nu vede nicio problemă că este doar o ambulanță la 18.000 de locuitori și spune că până acum nu a murit nimeni. El a cumpărat 46 de plasme pentru spital. Acest guvern nu intervine în situații de urgență, ci crează situații de urgență” a declarat preşedintele PNL Craiova.
La rândul său, Flavius Sirop s-a referit la anularea licitației pentru organizarea spectacolului de inaugurare a stadionului. ”Când am fost convocați în sesiune extraordinară ni s-a spus că alocarea a 250.000 de euro pentru aplauze și artificii reprezintă o urgenţă. Din fericire, la presiunile făcute de PNL, au renunțat la această idee. Dar mă întreb, dacă sunt artiști care se simt mândri că sunt olteni, nu se poate să cânte pro bono la această deschidere?” a adăugat consilierul liberal.
Astazi va prezentam un interviu in exclusivitate cu Mihai Firica .

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Colectiv – 2 ani de la tragedie ! Craiova a fost alaturi de marile orase ..

Doi ani se împlinesc, în seara zilei de astăzi, de când clubul Colectiv din București a luat foc, în timpul...

Închide