Fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel, 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare

0
138

Fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel, 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare 1Fostul primar al municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, a fost condamnat, vineri seara, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost găsit vinovat de devalizarea fostei echipe de fotbal din localitate, decizia Tribunalului Olt nefiind definitivă.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, vineri, să îl condame pe fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel, la trei ani şi şase luni închisoare, iar fostul preşedinte al FC Caracal, Stelian Veselin, a primit aceeaşi sentinţă, în cazul celor doi condamnarea fiind cu executare.

Citeste si :  Tudor Chirila, mesaj sumbru dupa crima din Caracal: Romania e in colaps. Pentru cetatenii Romaniei este inca un „rezultat” al coruptiei si coruptibilitatii

Victor Botezatu, trezorier al asociaţiei FC Caracal, administrator al SC Progres Club SRL şi angajat la IGO, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, iar Petre Neacşu, secretar al asociaţiei FC Caracal şi angajat al IGO, a primit patru luni cu suspendare.

Cristian Georgescu, vicepreşedinte al echipei şi fost lucrător la Garda Financiară, a fost achitat, în timp ce Artemiza Pisică, fostă angajată IGO, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

Citeste si :  Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Au loc audieri bomba.

De asemenea, instanţa a dispus ca Anghel şi Veselin să plătească în solidar, suma de 2.965.456 lei, despăgubiri civile către Primăria Municipiului Caracal.

De asemenea, instanţa îl obligă pe Veselin Stelian la plata sumei de 1.636.641 lei reprezentând despăgubiri civile către SC IGO SA Caracal, prin lichidator judiciar SC PHEONIX SPRL.

Veselin Stelian şi Pisică Artemiza trebuie sa achite, în solidar, suma de 586.734 lei reprezentând despăgubiri civile către SC IGO SA Caracal, prin lichidator judiciar SC PHEONIX SPRL.

De asemenea, Veselin Stelian şi Botezatu Victor, trebuie să plătească, potrivit deciziei instanţei, în solidar, la plata sumei de 204.850 lei, reprezentând despăgubiri civile către SC IGO SA Caracal, prin lichidator judiciar SC PHEONIX SPRL.

Citeste si :  Piesa dedicata Alexandrei la Untold. DJ-ului Don Diablo a avut un mesaj emotionant ..

Instanţa a dispus şi menţinerea sechestrelor pentru cei şase inculpaţi.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.