Fotbal : 5 juniori de la Luceafarul Cluj au ajuns la urgenta ! Oare ce au de spus cei de la CS U Craiova?

0
582

Turneul de juniori Gh. Ene , etapa III se desfasoara in perioada 14-15 decembrie la Craiova unde participa Real Junior Vaslui , Luceafarul Cluj ,CS  Craiova si Miercurea Ciuc.

Aseara la Hotelul Sydney a ajuns salvarea pentru ca a primit un apel ca sunt 7 juniori care au probleme. Din cei 7 la spital au ajuns 4 juniori carora li s-au administrat perfuzii..

Rezultatul analizelor a fost unul destul de ciudat : toxinfectie alimentara !

Fotbal : 5 juniori de la Luceafarul Cluj au ajuns la urgenta ! Oare ce au de spus cei de la CS U Craiova? 1

In acelasi hotel este inca o echipa care a avut acelasi meniu LPS Timisoara dar care nu a avut nici o problema in privinta mancarii . Impreuna cu copii sunt si parintii veniti de la Cluj dar nici acestia nu au avut nevoie de ingrijiri medicale .

Meciul de azi dintre Luceafarul Cluj si Real Junior Vaslui a avut loc chiar daca 4 juniori de la Luceafarul au fost la spital toata noaptea.

Chiar daca au avut atatea probleme juniorii de la Luceafarul Cluj au castigat meciul si astfel ca joaca finala turneului ..

Vaian Vlad, antrenorul echipei Lucefarul Cluj ne-a acordat un interviu  :

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.