Fotbal : ACSO Filiasi intalneste in primul meci Cetate Deva

0
315

ACSO Filiasi incepe in forta noul sezon din Liga 3 in compania echipei din Deva.
Filiesenii intâlnesc sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, pe Cetate Deva, una dintre formaţiile care şi-au arătat intenţia de a promova la finalul acestui an competiţional.

„Întâlnim cea mai bună echipă din serie şi spun asta pentru că este formaţia care a mers în play-off-ul pentru promovare în ediţia trecută. În plus, a transferat foarte mulţi jucători de mare calitate în această vară, cu experienţă, mulţi evoluând în eşaloanele superioare. Plecăm cu şansa a doua, dar am încredere că ne-am pregătit foarte bine şi că putem să începem sezonul cu dreptul.

E foarte important să nu pierdem acest joc şi ar fi extraordinar dacă l-am câştiga. Vrem şi noi să vedem la ce nivel suntem în momentul de faţă. Doar Armăşelu are probleme medicale şi nu putem conta pe el. Şi lotul a suferit modicări şi sper ca jucătorii noi să fi înţeles că la acest club sunt pretenţii şi că trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor. Am încredere în toţi băieţii pe care-i am la dispoziţie! Sperăm să începem cu un rezultat pozitiv, să materializăm avantajul terenului propriu“, a declarat antrenorul echipei ACSO Filiasi, Victor Naicu.

„Va fi un meci tare, la fel cum au fost toate cele susţinute împotriva Devei. Ştim că şi-au întărit lotul în această vară, dar vom da totul ca să avem o replică bună. Trebuie să ne ridicăm la nivelul meciului şi să câştigăm, cum am mai făcut-o împotriva lor în play-off. Fiind prima etapă şi jucând şi sâmbăta, ne dorim ca suporterii să vină într-un număr cât mai mare şi să ne susţină, pentru că avem nevoie de aportul lor“, a declarat capitanul echipei ACSO Filiasi, Cosmin Calu.

Lotul echipei ACSO Filiaşi pentru sezonul 2023-2024:

portari: Dragoş Constantinescu, Yanis Găgeatu, Dumitru Mateiescu;
fundaşi: Cosmin Calu, Eduard Dina, Costinel Gugu, Cosmin Dobre, Dănuţ Scuturoiu, Robert Tudor, Dennis Tudorescu;
mijlocaşi: David Stăiculescu, Daniel Rogoveanu, Viorel Vîlcică, Alex Armăşelu, Eduard Udrea, Marius Florea, Cătălin Albu, Robert Petre, Sorin Popa, Vicenzo Foresti, Alex Vulpe;
atacanţi: Alex Fotescu, Cătălin Manolache, Robert Oprea, Alex Vintilă.

Revenind la meciul de azi, va prezentam arbitrii si observatorii acestei partide:
Arbitru: Neculcea Bogdan – Bucureşti
Asistent: Neacșu Ionuț Traian – Bucureşti
Asistent: Dobre Vasilicā Viorel – Bucureşti
Delegat de joc: Dan Vasile – Pucioasa
Observator arbitri: Rosu Eugen – Râmnicu Vâlcea

Liga 3 – Meciurile Etapei 1
CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 1 – 2 CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
Aug 26, 2023 18:00
CSO Turceni – FCU Craiova 2
CSM Jiul Petroşani – ACS Viitorul Şimian
AFC Voinţa Lupac – CSU Craiova 2
ACSO Filiaşi – CSM Deva

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.