Fotbal : ACSO Filiasi s-a reunit ieri …

0
436

ACSO FILIASI s-a reunit ieri la stadionul Orasenesc pentru primul antrenament din 2023.. Jucatorii au trecut cu brio proba cantarului iar apoi au efectuat pe alt teren primul antrenament .

Pe langa jucatori, antrenori si staful administrativ, la primul antrenament au participat si autoritatile locale care au tinut sa fie prezenti si sa ii asigure de tot sprijinul pentru a atinge obiectivul din acest an..

Fotbal : ACSO Filiasi s-a reunit ieri ... 1

Alin Pîrvuică, Presedintele ACSO Filiasi a declarat pentru pagina oficiala a clubului ACSO Filiasi ultimele noutati..

“Nu prea am avut asa o vacanta, sa zic atat de lunga. Impreuna cu antrenorii, cu cei de la Primarie, am avut intalniri, am stabilit programul, inceputul de de an si speram ca locul sa decurga asa cum asa cum ni le-am propus.
La capitolul plecari avem doar 2.. Bogdan Stancu si Eduard Miutescu au plecat de la ACSO Filiasi. La capitolul veniri nu avem inca noutati, dar cu siguranta o sa fie. O sa fie pe viitor. Avem ceva discutii cu cativa jucatori si speram sa se pregateasca.
O sa facem aici pe plan local, adica la Filiasi, apoi o sa facem in functie de vreme si cateva antrenamente, pe teren sintetic, orice teren de iarba trebuie protejat in aceasta perioada.
Impreuna cu Victor si cu Cosmin, cei doi antrenori, am aranjat un numar de 8 amicale, cred o sa mai fie, dar o sa le anuntam la la momentul oportun.”,a declarat Alin Pîrvuică..

Fotbal : ACSO Filiasi s-a reunit ieri ... 2

“Astazi am inceput pregatirile, nu am reusit sa dam nicio amenda referitor la kilogramele cu care au venit baietii Chiar au venit sub greutatea cu care am terminat. Au fost preocupati pentru acest aspect. Sunt constienti ca trebuie sa continuam parcursul bun din turul campionatului si sa acest campionat “en fanfare”..
Eu abia asteptam sa incepem pregatirile. Deja ma plictisisem acasa. A fost o vacanta destul de lunga pentru echipa de fotbal, dar asa este structurat campionatul la nivelul ligii a 3-a si nu puteam decat sa ne conformam. Incepand de astazi intram intr-un program normal de pregatire Si speram ca la ora primului oficial sa fim apti.
Vreau sa multumesc la toata lumea care formeaza familia ACSO Filiasi. Vreau sa multumesc domnului primar pentru prezenta. Multuemsc si conducerii administrative care ne-a asigurat de tot suportul si in acest an.
Speram sa nu-i dezamagim si in continuare impreuna sa sa reusim sa ne atingem obiectivul pe care ni l-am stabilit.”, a declarat Victor Naicu, antrenorul echipei ACSO Filiasi pentru pagina oficiala a clubului.

Hits: 242

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.