Fotbal : Adrian Mititelu a inceput constructia stadionului. Universitatea Craiova va avea stadion in Craiova!

0
1118

Fotbal : Adrian Mititelu a inceput constructia stadionului. Universitatea Craiova va avea stadion in Craiova! 1Asa cum mentionam pe 27 martie, Adrian Mititelu a castigat procesul privind Balta Craiovitei iar de atunci a inceput lucrarile . A fost nevoie de 6 ani ca instanta sa ii dea dreptul de a putea construi ceva pe acest teren .

Ieri la Pro X , prin vocea presedintelui echipei Universitatea Craiova, Marcel Puscas a explicat despre planurile lui Adrian Mititelu cu privire la Balta Craiovitei .

“Patronul are proiectul și va începe în vara asta construcția unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt puțini investitori în fotbalul românesc care au adus bani de acasă pentru construcția unui stadion. În felul ăsta, indiferent de decizia primăriei, care nu lasă echipa noastră să evolueze pe stadionul central, stadion făcut din bani publici, subliniez acest lucru, echipa va juca pe un stadion din Craiova.Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craiovitei, iar construcția lui va dura un an“, a precizat Marcel Puscas la PRO X.

Balta Craiovitei devine practic un oras in oras . Sunt foarte multe proiecte care in viitorul apropiat devin realitate . Adrian Mititelu a anuntat investitii mari pe acest teren iar din ce am vazut lucrarile avanseaza intr-un ritm destul de bun ..

Universitatea Craiova se va putea bucura de acest stadion avand in vedere ca echipa formata in Mogosoaia care evolueaza pe stadionul din Craiova a beneficiat de cele mai bune conditii ..

Sa ne aducem aminte cand Universitatea Craiova a revenit ca singurul loc in care a putut sa joace si sa se antreneze (si acolo cu presiuni) a fost Stadionul Aripile .

Universitatea Craiova a fost nevoita sa joace la Severin toate meciurile din sezonul care se va incheia in curand . Adrian Mititelu a facut toate demersurile ca sa poata juca pe stadionul facut din bani publici dar fara nici un raspuns favorabil . Sa ne aducem aminte ca patronul echipei Universitatea Craiova a cerut public numarul contului pentru a plati in avans disputarea unui meci pe stadionul din Craiova .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.