Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Adrian Mititelu da explicatii suporterilor despre stema echipei FC U Craiova 1948

Fotbal : Adrian Mititelu da explicatii suporterilor despre stema echipei FC U Craiova 1948

In mediu online odata cu tricourile oficiale a inceput o discutie interminabila cu privire la stema iar azi Adrian Mititelu pe facebook a explicat cat se poate de clar . Chiar daca o parte a suporterilor explica in diverse randuri ca numai vin la meciuri sau chiar in galerie , Adrian Mititelu a explicat de ce a ales sa aiba aceasta stema si ce se intampla cu celelalte care sunt inscrise la OSIM . Tot in aceasta postare putem afla despre un proces care exista pe rol si care practic pune piedici cu privire la folosirea vechii steme ..

“CU PRIVIRE LA SIGLA : 1

Marcile mai jos prezentate le detinem la OSIM direct sau prin persoane afiliate. In prezent, marcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA si FC UNIVERSITATEA CRAIOVA fac obiectul unui litigiu, aflat pe rolul instantelor de judecata in recurs la ICCJ. Instanta de fond a retinut ca marca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA s-ar fi inregistrat cu rea-credinta in anul 1999 de catre club si ca nu am facut dovada ca Asociatia Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea clubului de stat FC Universitatea Craiova infiintat in anul 1991 prin ordinul ministrului prin desprinderea sectiei de fotbal din vechiul club Universitatea Craiova, care functiona la acea vreme ca si organizatie obsteasca. Ulterior, acestei sentinte de la fond au aparut doua sentinte judecatoresti in care s-a stabilit fara tagada ca Asociatia din anul 1994 este continuatoarea clubului din 1991 si ca Fotbal Club U Craiova S.A. aflata in faliment este continuatoarea miscarii sportive infiintata in 1948. Cele doua sentinte despre care fac referie sunt :

Sentinta data in dosarul penal ramasa definitiva si irevocabila si Sentinta data in procesul cu privire la palmares data de catre Tribunalul Dolj, ce se afla in apel la Curtea de Apel Craiova.

La aceste sentinte se adauga si actele pe care le-am obtinut de la Ministerul Sportului in aceasta vara.

Miza principala a acestui proces este numele de Universitatea. Daca instanta ne va respinge recursul, atunci inseamna ca nu mai avem dreptul sa folosim numele de Universitatea, insa aceasta posibila sentinta nu va afecta sigla cu leul, care reprezinta un subiect ce nu are legatura cu procesul in sine.

Cel mai probabil, pentru Leu va urma un alt proces in care sansele noastre de reusita sunt de 100%, deoarece si daca am accepta ca clubul condus de Badea este acelasi care functiona si inainte de 1989, Leul tine de activitatea fotbalistica, ori aceasta activitate a fost cedata de clubul sportiv si statul roman in anul 1991, odata cu reorganizarea fotbalului profesionist.

Prin urmare, exista riscul de a pierde dreptul de a avea la OSIM inscris pe sigla cu leul numele de Universitatea, insa acest aspect nu impieteaza in vreun fel dreptul nostru de a fi continuatorii clubului din 1948, dar si cu privire la emblema traditionala cu leul.

Pentru acest motiv am hotarat ca acest nou inceput sa il incepem cu o emblema care nu este si nu poate fi supusa cu succes vreunei contestatii.

Asta nu inseamna ca celelalte marci nu fac parte din brandul nostru.

Pentru fiecare dintre ele ne vom bate in justitie si sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu vor fi in patrimoniul nostru.” spune Adrian Mititelu pe facebook .

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Decizia Comitetului de Urgenta al A.J.F.Dolj nr. 4 / 07.08.2017

In Liga a IV-a se fac unele modificari chiar si in ultima perioada , avand in vedere ca sambata debuteaza avem...

Închide