Fotbal : Adrian Mititelu , inca un proces contra celor de la CS U Craiova

0
454

Fotbal : Adrian Mititelu , inca un proces contra celor de la CS U Craiova 1Patronul echipei FC U Craiova , Adrian Mititelu, ne informeaza pe pagina sa de Facebook, ca a intentat un nou proces echipei CS U Craiova,cu privire la schimbarea numelui.Acesta este de parere ca schimbarea numelui a fost facuta ilegal si abuziv, fiind la fel ca a echipei sale.
Clona nu face altceva decat sa continue ce a inceput acum cativa ani . Fanii adevaratei echipe a Craiovei nu pot fii mintiti iar in viitorul apropiat , odata cu motivarea Curtii de Apel Timisoara in privinta palmaresului echipei FC Universitatea Craiova , va urma o serie de actiuni fata de echipa hibrid infiintata in 2013.

Adrian Mititelu a postat pe reteaua de socializare urmatorul mesaj : ,,Am introdus actiune la Tribunalul Dolj pentru obligarea paratei Club Sportiv U Craiova Sa (devenita U Craiova 1948 Club Sportiv)sa-si schimbe de urgenta noul nume obtinut ilegal la Registrul Comertului Dolj! Astfel ,parata in mod abuziv si-a schimbat numele intr-o denumire identica cu a Societatii Sportive in cadrul careia activeaza FCU,respectiv U CRAIOVA 1948 SA.
Actiunea se intemeiaza pe prevederile fara echivoc, din legea 26/1990.

Avocatii ,estimeaza o durata de timp de cca 6-9 luni pt o solutie definitiva.

Totodata am depus o noua plangere in dosarul penal aflat pe rolul DNA structura centrala,dosar ce are ca obiect toate faptele ulterior deciziei de excludere din 20 iulie 2011,,.

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.