Fotbal : Adrian Mititelu pierde procesul cu FRF privind prejudiciul excluderii Stiintei

0
820

Fotbal : Adrian Mititelu pierde procesul cu FRF privind prejudiciul excluderii Stiintei 1Marti, 11 iunie 2019, Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat in mod definitiv in sensul respingerii solicitarilor de daune in cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federatiei Romane de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011.

Dupa 8 ani de litigii, instanta a stabilit ca nu e competenta sa judece actiunea pe considerentul ca ar fi competent TAS!

Solutia pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti

11.06.2019
Ora estimata: 9:00
Complet: S4-Completul.3R
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge recursul declarat de recurentele FC U Craiova SA, in insolventa si Valorificarea Creante SRL, in faliment, ca inadmisibil. Respinge recursul declarat de recurenta-reclamanta Fotbal Club U Craiova SA, in faliment, ca nefondat. Obliga recurentele, in solidar, la plata catre intimatul parat Sandu Mircea a sumei de 7213,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei, azi, 11.06.2019.

“Nu este nimic DEFINITIV! In acest dosar instanta a stabilit ca nu e competenta sa judece actiunea pe considerentul ca ar fi competent TAS! Dosarul cel mai important urmeaza insa sa fie transat de Curtea de Apel Bucuresti ,cel mai probabil pana spre finalul anului! Oricum , suntem pregatiti pentru mai multe scenarii , inclusiv Elvetia si nu in ultimul rand actionarea in judecata a statului Roman la Curtea Europeana de Justitie pentru vadita incalcare a dreptului comunitar! Toata aceasta sarabanda de abuzuri se va intoarce ca un bumerang impotriva statului Roman ! Daca FRF/LPF o sa fie intr-un final exonerate de uriasul prejudiciu creat cu siguranta STATUL ROMAN va achita nota de plata.” a explicat Adrian Mititelu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.