Fotbal : Adrian Mititelu vrea sa schimbe GRATIS gazonul de pe Ion Oblemenco! A depus o cerere la Primaria Craiova in acest demers ..

0
534

Adrian Mititelu le-a propus celor de la CS U Craiova sa-l lase sa rezolve el problema gazonului de pe Ion Oblemenco. Conditia pusa de acesta este ca echipa sa sa fie lasata sa joace acolo contra cost.

“Era frumos daca castigam si noi primul meci pe Ion Oblemenco, dar atat putem, atat s-a putu astazi. Acum, sa fiu sincer, nu poti sa joci acum cu CSU Craiova, pentru ca ei sunt la un alt nivel. De abia asteptau sa ne prinda, sa ne dea vreo 3-4. Sunt superiori acum. Dar, noi ca si echipa care venim din urma, poate la anul vom avea nivel sa jucam cu ei. Dar anul asta suntem la un nivel inferior. Sincer, nu preferam sa jucam cu ei. Nu e suficient sa ii bati numai la suporteri. Duelurile raman pe tabela de marcaj, asa ca preferam sa ne duelam cu ei cand suntem si noi puternici ca sa le tinem piept.

Stadionul mi s-a parut suberb. Desi acum am coborat si eu pentru prima oara pe suprafata de joc si sunt dezamagit pentru ca nu au facut o lucrare deloc buna. A fost o lucrare facuta aiurea, desi eu i-am avertizat. Fac o declaratie in exclusivitate: sa ma lase sa-l fac eu, pe gratis. Sa ma lase sa joc si-l fac pe gratis. Eu din banii clubului fac gazonul si-l fac masa de biliard. Nu cum spune Piturca, ca el habar n-are de gazon. Daca se pricepe si la gazon Piturca, inseamna ca am luat-o razna. E antrenor, manager, manager general, dar nu poate sa se priceapa la gazon. Sa ma lase pe mine, ca eu am facut gazoane la viata mea. Fac un gazon aici de sta mata-n coada. Inteleg ca Rotaru n-are bani sa dea pe gazon, el e obisnuit sa ia. Eu, dupa ce am facut patru terenuri la Craiova, mai fac unul, ca eu sunt mai prost. Am eu slabiciunea asta. De ce sa apeleze la licitatii. Sa-mi dea verdele, pun si garantie bancara si ma apuc de el in doua saptamani. Si daca nu fac un gazon de sta mata-n coada, nu mai vorbesc nimic de fotbal in viata mea.

Eu, ca sa nu mai piarda timpul, sa joace si Victor Piturca pe gazon bun, il fac eu. Singura solicitare, cand va fi gata, sa ne lase sa jucam si noi pe el contra cost, cu 10.000 de euro pe meci. Noi avem mai putin, 6-7.000 de suporteri, ei au 15.000. Asta e. Sa vedem cati o sa mai aiba cand vor juca cu alte culori. Atunci sa vedem!”, a spus Adrian Mititelu dupa meci.

Adrian Mititelu dorește doar ca Primăria să îi lase și pe cei de la Universitatea Craiova să joace contra cost pe Ion Oblemenco, așa cum o face și cealaltă echipă din Craiova. Adrian Mititelu este gata să ofere și garanția bancară pentru refacerea gazonului.

Fotbal : Adrian Mititelu vrea sa schimbe GRATIS gazonul de pe Ion Oblemenco! A depus o cerere la Primaria Craiova in acest demers .. 1

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.