Fotbal : Ardealul Sustine FC U Craiova ! FC U Craiova urmata de peste 1000 de suporteri ..

1
734

Duminica la meciul dintre FC U Craiova si Recolta Ostroveni au fost prezenti si 4 suporteri care au venit din Campia Turzii , Dej si Ludus pentru a sustine FC U Craiova . Trei dintre suporteri au fost prezenti si la primul meci care a avut loc pe stadionul Aripile iar duminica au fost din nou prezenti ..

Sunt oameni deosebiti care au ceva in comun : Stiinta ! Pentru Jurnal de Craiova a fost un motiv de sarbatoare pentru ca de la primul meci si pana acum am tinut legatura iar cand am vazut ca pornesc catre Craiova … a fost ceva fantastic ..

Dragostea pentru aceasta echipa intrece orice limita si cred ca acesti oameni sunt un exemplu ca aceasta echipa este o STARE DE SPIRIT !

Sunt oameni din toata tara care vin la meciurile echipei FC U Craiova pentru a sustine cea mai iubita echipa din Oltenia !

Dimineata au mers la sediul Clubului FC U Craiova de unde au incercat sa trezeasca toti craiovenii sa mearga impreuna la Celaru !

Fotbal : Ardealul Sustine FC U Craiova ! FC U Craiova urmata de peste 1000 de suporteri .. 1

La ora 9 au baut cafeaua la cel mai frumos bar din Craiova care este dedicat acestei echipe : Raul Cafe !Fotbal : Ardealul Sustine FC U Craiova ! FC U Craiova urmata de peste 1000 de suporteri .. 2

Au plecat catre parcarea unui centru comercial . Trebuia sa ne vedem cu cei veniti din Slatina , Bucuresti si alte orase ..

Fotbal : Ardealul Sustine FC U Craiova ! FC U Craiova urmata de peste 1000 de suporteri .. 3

Au ajuns la Celaru iar la finalul meciului au facut o fotografie cu ceilalti suporteri dar si cu Adrian Mititelu si Marcel Iancu .Fotbal : Ardealul Sustine FC U Craiova ! FC U Craiova urmata de peste 1000 de suporteri .. 4

Pentru voi cei care cititi acest website am adus toate momentele video ..


Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

  1. Raul Cafe confirma ca aceasta clona echipa, cu al sau stapan din Booveni, plus personajele potoresti din imagine par desprinse din filmele suprarealiste ale lui Felini, sau Bunuel!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.