Fotbal : Comisia de Recurs din cadrul FRF a amânat luarea unei decizii în ”cazul Sepsi – FCU Craiova”…

0
524

Cazul Sepsi-FCU Craiova a fost din nou la Comisia de Recurs FRF. Ședința programată astăzi la sediul LPF nu a oferit un verdict.
Comisia de Recurs FRF a rămas în pronunțare pentru ziua de joi, 9 martie..

“U CRAIOVA 1948 SA vs. ACS SEPSI OSK – Sanctiune disciplinara – Amana pronuntarea la data de 09.03.2023.”, anunta LPF in comunicatul oficial ..

“Comisia este într-o poziție foarte delicată, pentru că trebuie să pună în centrul atenției fie meritul sportiv, fie combaterea rasismului. Vom vedea în funcție de decizia de joi dacă va prevala meritul sportiv sau dacă de acum înainte meciurile din România se vor întrerupe tot timpul și decide la «masa verde».
Joi se va pronunța Comisia. Cred că va fi o decizie în sensul sportului. Ori se va rejuca, ori se va anula decizia de pierdere cu 0-3.”, a declarat Cristian Jura, expert în dreptul sportului pe plan național și internațional.

„Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparține celor 5 membri care ne-au judecat astăzi, sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte… toate argumentele sunt de partea noastră.

Ședinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut 4 sau 5 avocați. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Eu sunt optimist. Cei de la Sepsi nu au avut niciun argument. Domnul Cristian Jura a vorbit foarte bine, s-a văzut că e altă clasă.

Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare. Au avut și eu un avocat și pe domnul vicepreședinte. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de Federație s-a produs.

Nimeni nu a mai câștigat cu 3-0 un astfel de meci. Nu poți face așa ceva! În loc să faci o simbioză între relațiile dintre România și Ungaria. Șansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară și nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipsește din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancțiuni sunt amenda și jucarea meciului fără spectatori”, a declarat Adrian Mititelu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.