Fotbal : Comitetul Executiv al FRF ignora o decizie a instantei . Universitatea Craiova nu este cea din prima liga !

1
164

Comitetul Executiv al FRF a ignorat azi decizia instantei si anume Curtea de Apel Timisoara care a spus clar cine detine palmaresul echipei Universitatea Craiova si ca echipa din prima liga nu are nici o legatura cu Universitatea Craiova .

Nu pot sa trec peste acest abuz si chiar daca am anuntat unele lucruri pe reteaua de socializare , ce sa intamplat azi este o mare nedreptate .

Dar sa facem o mica precizare inainte de a discuta cateva lucruri interesante despre Universitatea Craiova . CS U Craiova a inaugurat stadionul Ion Oblemenco iar ca sa poata difuza materiale video si foto cu Craiova Maxima a apelat la LPF iar cei din urma au precizat in comunicat cat si pe Website-ul LPF ca echipa din prima liga este Universitatea Craiova .

Citeste si :  Fotbal : Primul antrenament al echipei Universitatea Craiova a avut loc la sala

La cateva luni , Adrian Mititelu castiga definitiv palmaresul echipei Universitatea Craiova cu echipa din faliment care se afla in liga 2.

Inca o precizare trebuie facuta ca sa intelegeti situatia concreta a lucrurilor !

Cand Universitatea Craiova a intrat in faliment pana sa se hotarasca falimentul a fost creata o societate continuatoarea acelei care a intrat in faliment . Cand va exista posibilitatea , firma din faliment se va scoate iar cea care a fost infiintata ii va prelua palmaresul celei din faliment .

Astfel echipa din prima liga nu are nici o legatura cu Universitatea Craiova chiar daca acestia au un contract cu echipa lui Badea . Sa mentionam ca echipa lui Badea nu exista cand Universitatea Craiova isi desfasura activitatea fotbalistica iar Clubul Universitatea din Craiova nu a avut sectie de fotbal .

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  RAT Craiova modifica traseul si frecvența de circulație a treseelor E1T, E1R, 20 si 29b ce tranziteaza zona stadionului

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„CS U Craiova are un contract de licenta cu Club Sportiv „Universitatea Craiova” privind marca”,
”Clubul Sportiv Universitatea Craiova detine atat marca inregistrata „Universitatea Craiova”, cat si marca notorie „Universitatea Craiova”, asa cum reiese din Sentinta Civila 1351/2015, pronuntata de Tribunalul Bucuresti si confirmata prin ICCJ prin decizia 1313/2017” si „Nu exista nicio alta marca „Universitatea Craiova” inregistrata la OSIM, intrucat Club Sportiv Universitatea Craiova s-a opus in justitie”

Asta am citit in presa craioveana aservita echipei din prima liga .. Eu va spun doar atat ca acest Comitetul Executiv al FRF a facut un mare abuz .

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova a reusit sa aduca 2 fosti jucatori !

Ce a hotarat instanta DEFINITIV :
1. Palmaresul si Istoria Universitatii au fost preluate de-alugul timpului de entitatile care au continuat activitatea fotbalistica,implicit Fotbal Club Universitatea Craiova.
2. Clubul sportiv Universitatea de drept public ,condus de Badea, este infiintat in anul 1995, ESTE STRAIN DE ACTIVITATEA FOTBALISTICA a vechiului club Universitatea Craiova ce a functionat pana in anul 1991″.

 

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

1 COMENTARIU

  1. Presa aservita mititelului ignora hotararea ICCJ, prin care s-a decis clar cine detine marca inregistrata Universitatea Craiova, marca notorie Universitatea Craiova, respectiv unitatea de invatamant. Clubul de fotbal din liga 1 detine contract de licenta cu clubul sportiv al institutiei de invatamant, tetinatorul marcii Universitatea Craiova, pentru a putea utiliza aceasta denumire. Ce este neclar pana aici? Nimic! Poate doar in creierul vostru mic, mic, mititel. Nu-mi amintesc ca Adrian Mititelu sa detina vreo institutie de invatamant denumita Universitatea Craiova, iar clubul pe care l-a falimentat nu detinea contract de licenta pentru utilizarea acestei marci. In schimb, la fel ca si in cazul FCSB, echipa mititelului se poate numi FCUEST-VEST1900TOAMNA!

     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.