Fotbal : Comunicat oficial al echipei Universitatea Craiova in urma sentintei prin care Adrian Mititelu a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare

0
190
“În urma sentinței criminale din această seară, prin care finanțatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu, a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana și distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări :
– conducerea clubului va fi preluată și administrata de către Adrian Mititelu Jr.
– bugetul echipei nu va fi afectat de această decizie întrucât finanțările vor continua ca și pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competițional de Liga a II-a.
– clubul solicită un sprijin cât mai mare al suporterilor în această perioadă pentru a depăși momentul.
– de asemenea obiectivul echipei rămâne același și anume PROMOVAREA IN LIGA I !
MOBILIZAREA este cuvântul cheie în această luptă care pare din ce în ce mai grea. Relația CONDUCERE – JUCĂTORI – SUPORTERI trebuie să fie una unită și cât mai strânsă pentru a depăși obstacolele ce ne sunt puse în cale în acest an.
Este clar că nu se dorește promovarea noastră cu orice preț, acest lucru putând fi confirmat și în aceasta seară. Haideți să demonstrăm tuturor de puterea de care dăm dovadă, iar singuri împotriva tuturor să reușim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC !
Conducerea va dispune de toate mijloacele necesare performanței, iar sarcina cea mai grea cade în seama jucătorilor. Jucătorii trebuie încurajați și susținuți și la bine și la rău.
Adrian Mititelu, chiar dacă nu va putea fi fizic alături, va susține și va fi aproape de echipă ca si până acum, chiar și din detenție.
Haideți să realizăm, cu puterea lui Dumnezeu și cu toată mobilizarea posibila, promovarea anul acesta și să îi dăruim patronului nostru un cadou începând chiar cu aceasta sâmbătă, la Timișoara, unde echipa noastră întâlnește ocupanta locului 2, ASU Poli Timișoara, învingând echipa gazdă!
Patronul nostru se va întoarce mult mai puternic, iar atunci când o va face, clubul nostru trebuie să fie la fel de puternic!” se mentioneaza in comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova.
Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Fotbal / Echipa Nationala : Cosmin Contra, incantat de evolutia nationalei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.