Fotbal : CSU Craiova a luat in cantonament si preparatorul fizic care are coronavirus !

0
157

Continuam seria dezvaluirilor in privinta echipei CSU Craiova care si de aceasta data incearca sa ne minta in privinta acestei pandemii . Zilele trecute au publicat pe pagina de socializare intregul staf care a mers impreuna cu jucatorii in Austria. De pe aceasta lista lipseste preparatorul fizic care a fost confirmat cu CORONAVIRUS .

Cornel Bejan apare in imaginile de pe pagina lor de socializare . Antrenorul principal a ramas acasa dar si Cornel Bejan trebuia sa nu faca deplasarea doar ca .. SURPRIZA !

Citeste si :  Fotbal : FC U Craiova 1948 si-a prezentat intregul staff tehnic si lotul

Una anunta pe pagina de facebook si alta este REALITATEA !

Stafful este format din: Luigi Ciarlantini (antrenor secund), Dragoș Bon (antrenor secund), Daniel Ene (preparator fizic), Cătălin Tudor (preparator fizic), Robert Tufiși (antrenor cu portarii), Florinel Luță (analist video), Claudiu Stamatescu (medic), Ovidiu Blendea (fiziokinetoterapeut), Radu Rinderu (fiziokinetoterapeut), Marius Minae (fiziokinetoterapeut), Aurel Tufan (maseur), Cornel Mateiași (magazioner), Ion Dinu (magazioner), Dan Cîrstea (magazioner), Nicu Dobreanu (șofer), Marius Stoenac (șofer), Lucian Pretorian (team-manager), Emil Pieleanu (delegat), Daniel Amon (cameraman) și Andrei Bran (fotograf). 

Au mentionat cei de la CSU Craiova pe pagina de socializare doar ca in imaginile postate de acestia apare si preparatorul fizic ..

Citeste si :  Sorin Manda si tu ai nevoie de lecitina ? Clona de la Mogosoaia a intrat la presiunea Duamnei Cumnate direct in Liga 2

Pai ce facem domnule Rotaru ? Iar fentam pandemia ? Are masca dar nu are voie sa fie impreuna cu baietii in acelasi loc pentru ca este OFICIAL confirmat avand CORONAVIRUS.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant avem si postarea pe pagina de facebook care spune TOTUL 🙂

Fotbal : CSU Craiova a luat in cantonament si preparatorul fizic care are coronavirus ! 1

Fotbal : CSU Craiova a luat in cantonament si preparatorul fizic care are coronavirus ! 2

Fotbal : CSU Craiova a luat in cantonament si preparatorul fizic care are coronavirus ! 3

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.