Fotbal : CSU Craiova vrea sa castige meciul cu Astra Giurgiu cu 3-0 .. In mod normal ar trebui ca nici o echipa sa nu primeasca nici un punct ..

0
112

CSU Craiova a inceput asaltul medicatic ca este in masura sa castige meciul cu Astra Giurgiu cu 3-0 . Actionarul echipei , Mihai Rotaru uita ca din cauza cazului de coronavirus de la CSU Craiova a fost amanat prima oara aceasta partida .

Din spusele lui Rotaru , Astra Giurgiu este vinovata pentru ca au fost gasite si alte cazuri la echipa . In mod corect ambele echipe ar trebui sa piarda cu 3-0 deoarece si intr-un caz si in altul ambele echipa au amanat partida datorita cazurilor de covid existente la ambele echipe. Astfel se poate spune ca exista echitate.

Potrivit gsp.ro  , LPF a platit testele efectuate de Astra Giurgiu .

Citeste si :  Alternativa Dreapta solicita suspendarea cursurilor timp de 2 saptamani !

Fotbal : CSU Craiova vrea sa castige meciul cu Astra Giurgiu cu 3-0 .. In mod normal ar trebui ca nici o echipa sa nu primeasca nici un punct .. 1

Exista totusi un lucru interesant intre cele 2 echipe . Denis Alibec ar trebui sa ajunga la CSU Craiova iar pretul lui ar trebui sa acopere si alte “cheltuieli” .

Sper ca in aceste momente cei care conduc destinele fotbalului romanesc sa ia aceasta decizie echitabila altfel vor creea un precedent in acest sens .

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Citeste si :  O gravida din judetul Dolj este cercetata penal pentru nerespectarea regulilor impuse de coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.