Fotbal : Cu un an inainte de infiintarea CS U Craiova, Olguta Vasilescu respingea ideea unei noi echipe in Craiova

0
411

Fotbal : Cu un an inainte de infiintarea CS U Craiova, Olguta Vasilescu respingea ideea unei noi echipe in Craiova 1Adevarul despre adevarata Universitatea Craiova incep sa fie scoase la suprafata de catre Adrian Mititelu. Cand Cs U Craiova a publicat un comunicat cu privire la meciul de vineri dintre FC U Craiova si CS U Craiova 2 , Adrian Mititelu a publicat pe pagina de Facebook raspunsul lui cu privire la comunicatul dat .
Finantatorul echipei FC U Craiova a publicat constituirea clubului CS U Craiova .

Ieri Adrian Mititelu a publicat ieri pe pagina de Facebook o inregistrare video de 8 minute dintr-o sedinta a Consiliului Local Craiova din iulie 2012. Cu un an inainte de aparitia lui CS U Craiova, Olguta Vasilescu, primarul de la acea vreme, respingea ipoteza infiintarii unei noi echipe dupa ce clubul lui Mititelu fusese dezafiliat in 2011.

Citeste si :  Adrian Mititelu, achitat în dosarul în care fusese condamnat la 5 ani de închisoare. Adrian Mititelu jr. a avut si un mesaj pentru dusmani ..

Olguta Vasilescu si mai multi consilieri locali refuza propunerea venita din partea lui Mircea Sandu. Infiintarea unei noi echipe avea sa se petreaca insa un an mai tarziu chiar de catre aceasta .

OLGUTA: „O GLUMA PROASTA SAU O CRASA NECUNOASTERE A LEGII”
Pavel Badea ii cere punctul de vedere primarului Olguta Vasilescu cu privire la o scrisoare trimisa de Mircea Sandu Primariei Craiova, prin care seful FRF promitea un loc in liga secunda unui club nou-infiintat. Olguta Vasilescu refuza categoric atunci initiativa lui Mircea Sandu:

„Nu stiu de ce Mircea Sandu mi-a transmis aceasta scrisoare. Primaria si Consiliul Local nu se mai pot implica in fotbal. Mi se pare o gluma proasta sau o crasa necunoastere a legii sa sustinem o echipa de fotbal, motiv pentru care nu am ce argument sa dau. Dupa ce a aparut aceasta problema, am comandat un sondaj de opinie. 74% din populatia Craiovei si-ar dori ca in continuare sa joace Universitatea Craiova, doar 6% din cetateni sunt de acord cu infiintarea unei alte echipe in oras”, a spus primarul Olguta Vasilescu, intr-o prima interventie avuta in sedinta.

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova va evolua la Filiasi urmatoarele meciuri !

Sedinta a fost stearsa in prima faza pe youtube iar acum cateva minute aceasta a fost adaugata din nou ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.