Fotbal : Debut cu dreptul pentru Universitatea Craiova ! Stoenac aduce primele puncte in noul sezon !

0
698

Universitatea Craiova a debutat in noul sezon din Liga 3 impotriva echipei Soimii Lipova. Meciul a avut loc la Pancota(judetul Arad) iar Universitatea Craiova a avut alaturi Peluza Sud `97 care i-a impins spre prima victorie .

Universitatea Craiova a inceput bine meciul si a reusit sa-si impuna jocul din primele minute chiar daca avea in fata un adversar care in sezonul trecut s-a clasat pe locul 2.

Echipa antrenata de Eugen Trica a avut cateva ocazii de a inscrie. Claudiu Balan a avut cea mai clara situatie de a marca dar mingea a ajuns in bara.

La pauza , Soimii Lipova – Universitatea Craiova 0-0 .

De la cabine , jucatorii echipei Universitatea Craiova au revenit mult mai motivati si indicatiile primite de la Eugen Trica au avut efect si pe tabela .

Unicul gol al meciului a venit in minutul 48.  Universitatea Craiova a avut o actiune pe partea dreapta , Radu Negru centreaza in careu si Marian Stoenac inscrie pentru Universitatea Craiova .

Universitatea Craiova a avut inca 2 ocazii clare de a inscrie prin Alex Raicea si Claudiu Balan dar si un penalty refuzat de arbitru .

La finalul celor 90 de minute , Universitatea Craiova castiga prima partida din actualul sezon . Soimii Lipova – Universitatea Craiova 0-1

Eugen Trica a inceput cu urmatorul unsprezece:

Bodea – Negru, Dananae, Avram, Cristiu – Tanase, Pop – Raicea, Stoenac, Zimta – Balan

Au mai evoluat: Codoban, Botia, Trabalka

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.