Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Din cauza mitingului PSD de la Bucuresti meciul Jiul Podari – FC U Craiova nu se disputa

Fotbal : Din cauza mitingului PSD de la Bucuresti meciul Jiul Podari – FC U Craiova nu se disputa

Fotbal : Din cauza mitingului PSD de la Bucuresti meciul Jiul Podari - FC U Craiova nu se disputa

Fotbal : Din cauza mitingului PSD de la Bucuresti meciul Jiul Podari – FC U Craiova nu se disputa

FC U Craiova a disputat ieri ultimul meci inaintea barajului de promovare pentru liga 3-a. In mod normal conform calendarului competitional , FC U Craiova trebuia sa faca deplasarea la Podari unde intalnea echipa Jiul sambata incepand cu ora 11.

“Echipa Jiul Podari a introdus astazi (ieri) la AJF Dolj o cerere prin care arata ca este in imposibilitatea sa organizeze partida de acasa dintre Jiul Podari si FC U Craiova , motiv pentru care meciul se va castiga la masa verde.
Cu aceasta ocazie anuntam suporterii nostrii ca urmatoarea partida va fi la Cornesti pe 16 iunie la orele 18.00, meciul tur din barajul de promovare in Liga a 3 a.
Am rugamintea, nu numai eu, ci si clubul si echipa,sa ne insotiti in numar cat mai mare la Cornesti, pentru a reusi si a transa calificarea in Liga a 3 a, inca din meciul tur” a transmis pe reteaua de socializare domnul Marcel Iancu, Presedintele Clubului FC U Craiova.

Citeste si :  Fotbal / Cupa Romaniei Dolj / Semifinale : Unirea Amarastii de Jos - FC U Craiova si Jiul Podari-Viitorul Carcea , miercuri ora 18.00

Astfel FC U Craiova castiga partida de la Podari cu 3-0 iar urmatoarea partida are loc la Cornesti pentru meciul de baraj in liga a 3 a.

FC U Craiova va tine un antrenament pe Aripile in locul meciului cu Jiul Podari. Situatia este absolut ridicola.

Pe mitingcujapca.ro exista raportat deja acest lucru : „In urma cu 2 zile jucatorii echipei Podari au fost anuntati de catre antrenor si primar ca in data de 9 iunie nu vor disputa meciul cu echipa FC Universitatea Craiova (adevarata si continuitoarea echipei orasului Craiova din liga a 4-a). In ciuda comunicatului asociatiei judetene de fotbal cu privire la data si ora disputarii etapei de fotbal acestia (primarul si antrenorul) ne-au comunicat: ,,nu stam intr-un comunicat cu privire la data si ora disputarii partidei! Putem sa jucam si duminica si daca nu… nu jucam! Trebuie sa fim alaturi de ceilalti participanti la miting. O sa fim in jur de 50 de mii de oameni care vom pleca din Dolj”

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului : Etapa cu numarul 23 in care liderul FC U Craiova face o deplasare la Podari

Lasa un comentariu aici !

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.