Fotbal : Dus rece pentru Universitatea Craiova ! Primul esec din Antalya impotriva echipei FC Rukh Brest

0
511

Fotbal : Dus rece pentru Universitatea Craiova ! Primul esec din Antalya impotriva echipei FC Rukh Brest 1

Universitatea Craiova pierde pentru prima data in Antalya impotriva echipei FC Rukh Brest.
Universitatea Craiova a intalnit o echipa destul de importanta care au pus de multe ori in dificultate apararea noastra.

Lipsa capitanului echipei Universitatea Craiova s-a vazut in aceasta partida . Madalin Ciuca abia azi a revenit la antrenamente.

Universitatea Craiova a inceput prost partida iar in minutul 4 echipa din Brest avea sa inscrie pentru prima data in poarta lui Claudiu Chindris. Ocaziile la poarta celor din Brest au fost putine dar fara nici o modificare pe tabela.

In partea secunda , odata cu intrarea rezervelor , jocul echipei a inceput sa fie altul doar la numarul de ocazii . Echipa din Brest a punctat din nou la cateva minute de la fluierul de start al reprizei secunde .

Cu 20 de minute inaintea terminarii timpului regulamentar de joc , arbitru acorda cartonasul rosu lui Kovari , acesta parasind terenul .

La cateva minute dupa eliminarea lui Kovari , cu o aparare improvizata prin prezenta lui Perez , echipa din Brest inscrie inca o data .

La numai 2 minute inainte de final , acelasi arbitru acorda usor un fault in suprafata de pedeapsa pentru echipa din Brest iar scorul ajunge la 4-0 pentru echipa din Belarus.

Universitatea Craiova : Chindris,Negru,M. Avram ,Suciu ,Grecu ,Raicea ,Codoban ,Tanase ,Cristiu ,Raducanu,Balan.
Rezerve : Mogosanu,Mot,Kovari,Dina,Costea,A. Avram,Perez,Zimta.
Absenti : Ciuca,Dananae

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.