Home » Sport » Fotbal » Fotbal – Echipa Nationala : Daum a anunțat ca-si reziliaza contractul cu FRF în această saptamana

Fotbal – Echipa Nationala : Daum a anunțat ca-si reziliaza contractul cu FRF în această saptamana

Share ..
După ce Federatia Romana de Fotbal a anunțat că va începe negocierile pentru rezilierea contractului lui Christoph Daum, neamțul și-a manifestat intenția de încheia socotelile în această săptămână.
Tehnicianul a comentat în presa din Germania propunerea făcută de Comisia Tehnică și a declarat că e de acord cu această măsură.
În același timp însă, selecționerul Daum a spus pentru cunoscuta publicație Bild că propunerea Comisiei de a-l îndepărtă nu are nicio valoare.
„Comisia Tehnică nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai președintele Federației Române de Fotbal, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluție amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opțiune președintelui. Președintele sau Federația trebuie să găsească o soluție adecvată pentru toate părțile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord”. a declarat Christoph Daum.
Neamțul își exprimase anterior intenția de a pregăti naționala României și în perspectiva Campionatului European din 2020.
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Elevii Colegiul Militar au citit legamantul in prima zi de scoala

Ieri, într-o atmosferă sobră, distinsă, la sediul Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova s-a desfăşurat festivitatea deschiderii anului şcolar...

Închide