Fotbal – Echipa Nationala : Daum a anunțat ca-si reziliaza contractul cu FRF în această saptamana

0
66
Fotbal - Echipa Nationala : Daum a anunțat ca-si reziliaza contractul cu FRF în această saptamana 1După ce Federatia Romana de Fotbal a anunțat că va începe negocierile pentru rezilierea contractului lui Christoph Daum, neamțul și-a manifestat intenția de încheia socotelile în această săptămână.
Tehnicianul a comentat în presa din Germania propunerea făcută de Comisia Tehnică și a declarat că e de acord cu această măsură.
În același timp însă, selecționerul Daum a spus pentru cunoscuta publicație Bild că propunerea Comisiei de a-l îndepărtă nu are nicio valoare.
„Comisia Tehnică nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai președintele Federației Române de Fotbal, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluție amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opțiune președintelui. Președintele sau Federația trebuie să găsească o soluție adecvată pentru toate părțile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord”. a declarat Christoph Daum.
Neamțul își exprimase anterior intenția de a pregăti naționala României și în perspectiva Campionatului European din 2020.
Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Fotbal: Tottenham si Liverpool se infrunta in finala Ligii Campionilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.