Fotbal – Edi Iordănescu, mesaj pentru toti romanii : Prin energia, afecțiunea, criticile, analizele, încrederea și resursele pe care le-ați alocat constant echipei naționale am putut să devenim mai buni și să obținem această calificare!

0
370

Echipa naţională, calificată la un turneu final după opt ani, a revenit la Bucureşti, duminică după amiază, şi tricoloriii au plecat la cantonamentul de la Mogoşoaia.

Tricolorii s-au calificat la CE după victoria cu Israel, scor 2-1, iar marţi, vor evolua pe Arena Naţională, în ultimul meci din grupa I de calificare, cu Elveţia.

Selectionerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj pe pagina FRF cu ocazia acestei calificari.

„Mă adresez vouă, dragi suporteri ai României și reprezentanți ai instituțiilor media, într-un moment de sărbătoare pentru fotbalul românesc, ca să vă mulțumesc, întâi de toate, pentru contribuția pe care o aveți la această performanță. Prin energia, afecțiunea, criticile, analizele, încrederea și resursele pe care le-ați alocat constant echipei naționale am putut să devenim mai buni și să obținem această calificare!

Vin în fața jurnaliștilor cu rugămintea de a respecta o decizie personală privind prezența mea în spațiul public pentru perioada de timp următoare și în speranța că iubitorii fobalului vor accepta argumentele mele.

După acțiunile media din ultima perioadă, urmează mâine o conferință de presă oficială a României premergătoare meciului cu Elveția, interviurile exclusive pentru deținătorii de drepturi tv, apoi conferința de presă după această partidă. În foarte scurt timp vom avea tragerea la sorți a grupelor EURO 2024, cu acțiunile de presă aferente. Așadar, suficiente oportunități, în viziunea mea, ca să pot răspunde tuturor demersurilor jurnalistice și să oferim publicului român răspunsurile și reacțiile pe care le așteaptă.

Dincolo de acțiunile media oficiale ale echipei naționale însă, vă solicit respectuos să înțelegeți faptul că nu voi onora alte solicitări de interviuri telefonice, scrise, prezențe în cadrul emisiunilor.

Doresc să dedic puținele zile libere care vor fi înainte și după tragerea la sorți EURO 2024, în preajma sărbătorilor de iarnă, familiei mele. Și să-mi trag sufletul după o campanie fericită, reușită, dar în care am investit toată energia mea. Astfel încât foarte repede să revenim la pregătirea turneului final EURO 2024 cu toate forțele, la turație maximă!

Decizia mea vine inclusiv din respectul pe care îl port instituțiilor media din România. Nu aș putea onora toate solicitările, nu vreau ca anumiți jurnaliști să se simtă nedreptățiți, la fel cum nu accept o eventuală listă de priorități în onorarea solicitărilor media.

Deschis, transparent și sincer, așa cum mă știți, prefer să continuăm drumul bun în baza acelorași principii care ne-au ghidat și până azi.”, a declarat Selectionerul Edi Iordănescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.