Fotbal : Egal in ultimul meci din Antalya pentru Universitatea Craiova

0
373

Fotbal : Egal in ultimul meci din Antalya pentru Universitatea Craiova 1Incepand cu ora 16 (ora 15 a Romaniei) , Universitatea Craiova a jucat ultimul meci din Antalya impotriva echipei  Szeged din Ungaria .

Adrian Mititelu a reusit dupa 9 ani ca Universitatea Craiova sa aiba din nou un cantonament de 5 stele aici in Antalya , Complexul sportiv Kervansaray are toate dotarile necesare pentru cei care doresc sa faca performanta .

Nicolo Napoli impreuna cu Adrian Filip si Vali David au impus un program destul de dur dar din pacate este necesar avand in vedere ca pentru Universitatea Craiova vine un retur de foc si trebuie castigate cele 15 Finale !

Jucatorii echipei Universitatea Craiova au avut un program bine pus la punct de antrenori si cu cateva momente de relaxare . Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii pentru ca avem un retur dificil si adversarele noastre au reusit sa se intareasca la toate capitolele .

Dupa aceasta perioada de cantonament se vor analiza prestatia tuturor jucatorilor urmand ca staful tehnic sa ia unele masuri in legatura cu aparitia unuia sau altuia in primul „11” intocmit de Nicolo Napoli.

Citeste si :  Fotbal : La multi ani Nicolo Napoli ! Toti suporterii echipei FC U Craiova sunt alaturi de tine !

Revenind la meciul de azi , Universitatea Craiova a reusit un meci bun intalnind o formatie foarte agresiva avand unele momente in care terenul de fotbal a fost transformat intr-o arena de box . Fundasii centrali ai echipei Universitatea Craiova au avut lupte crancene cu atacantul ungurilor ca avea aprox. 2 m inaltime .

Sa remarcam in acest meci prestatia lui Ovidiu Dananae care a fost exact in aparare si a reusit sa coordoneze tineri colegi in permanenta , Samuel Zimta reuseste sa obtina in acest stagiu de pregatire al doilea penalty pentru Universitatea Craiova, Madalin Ciuca a reusit odata cu intrarea lui in teren sa „betoneze”si mai bine apararea si Claudiu Balan care a reusit sa marcheze 6 goluri in Antalya .

Golul echipei Universitatea Craiova a fost marcat de Claudiu Balan in urma unei lovituri de pedeapsa obtinuta de Samuel Zimta .
Cu acest meci , Universitatea Craiova incheie seria de meciuri amicale din Antalya . Maine este ultima zi din acest cantonament  urmand ca delegatia sa se intoarca in tara .
Universitatea Craiova : Sorin Mogosanu , Ovidiu Dananae,Marius Avram,Constantin Grecu,Ionut Tanase,Claudiu Codoban,Alexandru Raicea,Samuel Zimta,Robert Raducanu,Claudiu Balan.
Rezerve : Claudiu Chindris,Madalin Ciuca,Stefan Kovari,Perez,Cornel Suciu.
Absenti : Alexandru Avram,Laurentiu Mot,Radu Cristiu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.