Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa

0
224

Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa 1Meciul de la Cetate a fost inca un prilej pentru fanii echipei care nu pot ajunge pe stadionul Aripile unde joaca echipa FC U Craiova 1948 . In Cetate exista un mare numar de sustinatori care la acest meci au fost alaturi de echipa craioveana in numar mare . Si la antrenamentul de vineri au venit sa vada echipa condusa de Nicolo Napoli .

Pe retelele de socializare si-a facut aparitia si un banner pe care scria “Nimeni nu stie cat ne-a fost de greu sa traim fara echipa pe care am iubit-o mereu !” .

Citeste si :  Fotbal / Cupa Romaniei Dolj / Semifinale : FC U Craiova continua seria victoriilor si in Cupa ! Unirea Amarastii de Jos – FC U Craiova 0-5

Acest banner a fost de doua suportere ale echipei care sunt din Cetate .

Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa 2
Suporterii echipei FC U Craiova 1948 care au sosit la meci dupa estimarile noastre au fost 400 iar cei de la Cetate care sustin aceasta echipa au fost aproximativ 200 ..

Dupa fluierul de final jucatorii impreuna cu galeria au sarbatorit a doua victorie :

Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa 3 Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa 4 Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa 5 Fotbal : Fanii echipei FC U Craiova 1948 au fost inca o data alaturi de echipa 6

La cateva ore o parte din suporteri au ales sa mearga la plaja dar nici acolo nu au uitat de echipa pe care o iubesc !

Citeste si :  Fotbal : CS U Craiova a inchiriat baza Aripile !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.