Fotbal : FC U Craiova 1948 are interzis catre normalitate !

1
319

Fotbal : FC U Craiova 1948 are interzis catre normalitate ! 1FC U Craiova 1948 a revenit in fotbal alegand drumul cel mai greu posibil : liga a 4-a. Un drum greu pentru ca in 3 ani se pot intampla multe dar deja de cand a vrut sa se inscrie au aparut problemele . Lasand acestea la o parte fac o intrebare pentru toti care ne citesc : Care este normalitatea in acest oras ? 2000 de oameni sa stea in picioare pentru un meci de fotbal cand acest oras are destule modalitati ?

Citeste si :  Pentru informarea "propietarilor" de apartamente din Craiova. Cat valoreaza o semnatura in acest context ..

De ce Primaria Craiova doreste sa fie inclusa in acest scandal ? Este o alta intrebare la care doresc si eu un raspuns !

FC U Craiova 1948 este ca oricare echipa de fotbal doar ca este iubita de foarte multi oameni . Fara sa laud eu echipa , dar cei care vin sa vada aceasta echipa depaseste granitele acestei tari . Pe internet este vazuta din SUA , Canada si alte tari din Uniunea Europeana .

Oare de ce nu avem si noi parte de conditii optime pentru aceasta echipa ?

Citeste si :  Probleme pentru Olguta Vasilescu . Dosarul "Fatada" revine in instanta .. Va prezentam in exclusivitate PLANGEREA IMPOTRIVA ORDONANTEI DE CLASARE !

In ultimul meci 6 jucatori s-au accidentat din cauza suprafetei de joc ! Ce vina au ?

Se paseaza de la unul la altul problema inchirierii bazei Extensiv dar nimeni nu vine cu o solutie pentru aceasta echipa .

Domnul Marcel Iancu a facut o adresa catre Primaria Craiova , pe care Jurnal de Craiova a prezentat la acel moment si este disponibila aici !

Acum va prezentam si .. raspunsul :

Fotbal : FC U Craiova 1948 are interzis catre normalitate ! 2 Fotbal : FC U Craiova 1948 are interzis catre normalitate ! 3

Ce a cerut aceasta echipa diferit de CS U Craiova ? NIMIC !
Unde este corectitudinea ? Va las pe voi sa decideti .. noi doar aducem unele argumente !

Citeste si :  Zilele Municipiului Craiova 2021, o ediție dedicată artiștilor locali

Este un razboi de la distanta iar unul dintre cei care doreste acest razboi , are toate armele posibile .. celalalt are ce primul nu poate cumpara : suporteri !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.