Fotbal : FC U Craiova a castigat amicalul de ieri impotriva echipei CS Sporting Rosiori 2008

0
758

Fotbal : FC U Craiova a castigat amicalul de ieri impotriva echipei CS Sporting Rosiori 2008 1Fc U Craiova a castigat amicalul cu echipa CS Sporting Rosiori 2008 cu scorul de 2-1 . Despre adversarii de ieri putem spune ca sunt cu noi in Seria 3 din Liga 3 iar ca antrenor este Florin Soava , fostul jucator al Universitatii Craiova .

Partida a inceput cu 10 minute intarziere din cauza unui elicopter SMURD care a luat un pacient .

Stefan Stoica de aceasta data a mizat pe tineri si jocul a inceput sa prinda contur . In prima repriza am putut sa remarc jocul celor tineri si anume Negru Radu si Kovari Stefan .

Ocaziile au fost putine in prima repriza dar jocul a aratat altfel fata de celelalte meciuri .

In repriza secunda Eduard Dina a reusit sa inscrie pentru prima data in acest sezon in minutul 47 .

Odata cu intrarea lui Armaselu Alex si Raicea Alex , ocaziile au inceput sa se inmulteasca la poarta echipei din Rosiori . Dar cum e in fotbal , ocaziile se razbuna iar cei care au inscris au fost cei de la Rosiori .

Elevii antrenati de Stefan Stoica au continuat sa atace iar golul victoriei a venit aproape de final cand Raicea Alex a inscris in minutul 88 .

Astfel FC U Craiova obtine a doua victorie dupa ce a castigat primul meci de la Rovinari .

FC U Craiova : Mogosanu Sorin,Dananae Ovidiu,Dina Eduard,Negru Radu,Ciuca Madalin,Kovari Stefan,Zimta Samuel,Dina Mihai,Cirstea Adrian,Balan Claudiu .

Rezerve : Kindris Claudiu,Dragomir Bogdan,Stefan Claudiu,Grecu Constantin,Lupu Sabin,Raicea Alex,Armaselu Alex,Vaduva Robert,Calu Cosmin,Tatulea Sebastian,Mot Laurentiu,Gherghina Andrei,Patrascu Mihai

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.