Home » Sport » Fotbal » Fotbal : FC U Craiova a introdus Cardul de fidelitate !

Fotbal : FC U Craiova a introdus Cardul de fidelitate !

FC U Craiova a lansat de la 1 noiembrie Cardul de fidelitate ! O noutate pentru cluburile din Romania avand in vedere ca posesorul acestui card impreuna cu ceilalti membrii pot lua decizii importante in clubul de fotbal. Sunt foarte multe avantaje de care cei care il cumpara se pot bucura. Costul unui card este de 100 de lei iar 20 de lei pentru executia cardului.

Cardul se poate comanda si online prin intermediul paginii oficiale FC U Craiova

Cardul de fidelitate este modalitatea prin care fiecare suporter isi dovedeste atasamentul fata de echipa de suflet !
Acest card confera beneficiarului recunoasterea statutului special de Membru Afiliat , ce genereaza numeroase beneficii stabilite in mod transparent.

De asemenea , Membrii Afliliati vor lua parte la deciziile importante din activitatea clubului, participand prin reprezentatii alesi la Administrarea Clubului, inainte de inceperea fiecarui sezon competitional se vor negocia printr-o conventie incheiata intre club si membri, beneficiile si obilgatiile ce urmeaza sa fie atribuite fiecarei parti.
Prevederile ce urmeaza a fi implementate incepand cu 1 iulie 2019, cand clubul va fi administrat de un Consiliu de Administratie format din 3 membri , 2 membri fiind desemnati de patronat iar un membru desemnat de Adunarea Generala a Membrilor Fideli.
In acest sens s-a constituit in cadrul clubului registrul Membrilor Fideli , www.fcuniversitatea.ro/membrii-fideli .
Conditia minima pentru continuitatea proiectului este ca pana la data de 30 Iunie 2019 numarul membrilor fideli sa fie de cel putin 3.000.

In regulament se precizeaza ca statutul de Membru Fidel poate fi transferat DOAR prin succesiune ,în caz de deces la rudele de gradul 1,2.
Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Fotbal / Claudiu Balan,Fc U Craiova : A fost un meci castigat fara drept de apel !

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.