Fotbal : FC U Craiova castiga categoric partida cu As City Leu !

0
292

Etapa cu numarul 4 din Cupa Romaniei Faza Judeteana a adus pe Stadionul Aripile echipa FC U Craiova si As City Leu din Liga a V-a .Pentru prima oara FC U Craiova a fost oaspete pe stadionul Aripile . La tragerea la sorti echipa gazda a fost desemnata As City Leu dar din pacate tensiunile de acolo au facut ca acest meci sa aiba loc pe Stadionul Aripile. 

Meciul a fost la discretia echipei FC U Craiova care in minutul 35 al primei reprize deja avea un avans urias ! Elevii antrenati de Ovidiu Turcu au reusit sa inscrie 7 goluri.

Citeste si :  Scrisoarea unui suporter al FC U Craiova ..

Pana la pauza nu au reusit sa inscrie chiar daca au avut ocazii mari de a intra la vestiare cu o diferenta imensa.

Dupa pauza FC U Craiova a reusit inca 6 goluri astfel ca la finalul celor 90 de minute scorul a fost 0 – 13 pentru FC U Craiova.

FC U Craiova : Mogosanu Sorin,Condrea Lucian,Uta Alexandru,Dina Eduard,Marinoiu Giani ,Dananae Ovidiu,Stefan Claudiu,Girbita Robert,Raicea Alexandru,Gheorghe Andrei,Balan Claudiu.

Rezerve : Preda Andrei,Luica Samuel,Stancu Stefanita,Armaselu Alexandru,Carstea Adrian,Dina Mihai.

Marcatori : Marinoiu Giani ,Dananae Ovidiu ,Girbita Robert,Raicea Alexandru (2),Carstea Adrian (2),Armaselu Alexandru ,Claudiu Balan (5).

Urmatorul meci pentru FC U Craiova este in Liga Doljului si are loc pe Stadionul Aripile pe 21.04.2018. Sambata echipa FC U Craiova primeste vizita echipei Flacara Motatei .

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova intalneste o echipa de #Nimic la Severin ...

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.