Fotbal : FC U Craiova invinsa de CSM Slatina

0
112

Ieri pe stadionul 1 Mai din Slatina , la o temperatura de peste 45 de grade la soare , echipa din Slatina a intalnit echipa Fc U Craiova . Fiind un meci de verificare , Stefan Stoica a incercat diferite formule de joc incercand sa gaseasca o formula optima pentru meciurile oficiale .

Din pacate perioada de cantonament si chiar antrenamentul fizic de dimineata si-au pus amprenta asupra jocului prestat de echipa condusa de Stefan Stoica .

Din pacate pentru baieti nici alegerea echipamentului de joc nu a fost una prea buna , jucand in echipamentul secund , cel negru , a fost un dezavantaj destul de mare pentru FC U Craiova.

Citeste si :  Liberalii vor parcare cu plata doar intre anumite ore si inaugurarea stadionului gratis

Meciul a inceput prost pentru Fc U Craiova a inceput destul de prost iar in minutul 7 echipa din Slatina a reusit sa inscrie unicul gol al meciului.

La meciul de pe stadionul 1 Mai din Slatina prezenta a fost destul de numeroasa , acestia recunoscand ca in ultimii ani nu au avut atata asistenta . Aproximativ 700 de persoane au fost prezente la amicalul de la Slatina . Peluza Sud a fost prezenta si de aceasta data incurajand echipa Fc U Craiova ..

A fost un test util pentru Stefan Stoica care a recunoscut ca este mult de munca .

Citeste si :  Fotbal : Liga 2 a programat runda cu numarul 5 ! Rezultate si clasament ..

CSM Slatina: Gavris – Cr. Preda, Schiau, Barbuti, Mihai – Radu, Cr. Tudor – Ov. Popescu, Precup, Stanica – Ceapa. Au mai intrat: Priseceanu, Bara, Turlea, Ana, Neacsa. Antrenor: Bobi Verdes.

FC U Craiova : R. Mogosanu – Dananae, E. Dina, Avram, Grecu – Calu, Surugiu, Dragomir, Lupu – Raicea, M. Dina. Au mai intrat: Carstea, Cl. Balan, Cl. Stefan, Armaselu, Chindris. Antrenor: Stefan Stoica.


Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.